Det sker på Bispebjerg
Her finder du de arrangementer og events, der er planlagt i Bispebjerg bydel. 

Du kan søge efter specifikke events, eller vælge at gennemse alle kommende arrangementer.

Mangler dit arrangement eller event på listen, så kan du selv lægge det ind. Klik på Opret event og følg vejledningen.
Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Vi maler byen rød: The Musical 2.

Gør klar til afgang! - Destination: Mallorca - Ankomst: 1980'erne!

Efter mere end 40 individuelle teateropførsler over hele landet af "Vi maler byen rød: The Musical" siden danmarkspremieren i 2010, er forfatteren og teatret bag originalopsætningen nu tilbage med en forrygende, selvstændig fortsættelse: "Vi maler byen rød: The Musical 2"! Selv om 1'eren var spækket med en række af de allerstørste danske Melodi Grand Prix-hits nogensinde, var der masser af velkendte og uforglemmelige klassikere, som der ikke var plads til. Det rådes der bod på nu, hvor 25 andre Melodi Grand Prix-hits fra 1980'erne (og andre årtier) får sin ret i en ustyrligt morsom, farverig og energisk opfølger!

Denne gang udspiller historien sig på Mallorca i 1980'erne, hvor en stor dansk rigmandsfamilie er draget på charterferie efter familieoverhovedets pludselige død. Hemmeligheder, stridigheder og mystik omkring dødsfaldet og det forsvundne testamente breder sig, alt imens kærlighed på kryds og tværs er fuld af problemer og forviklinger under den varme sydlandssol. Det endelige opgør udspiller sig til den helt store, prangende grisefest på ferieøen, hvor nogle chokerende sandheder endelig ser dagens lys - og hvad er det desuden lige med de der forbandede svenske turister, som rigmandsfamilien deler hotel med?

Grib din største flaske hårspray, dine mest ekstravagante skulderpuder og dine bedste dansesko og tag med til en herlig og nostalgisk Grand Prix-fest på Folketeatrets Store Turnéscene i København - og nyn eller klap med på sange som "Der står et billede af dig på mit bord", "Only Teardrops", "Gi'r du et knus", "To lys på et bord", "Vis mig hvem du er", "Vild med eventyr (Banke banke på)", "In a Moment Like This", "Sig det' løgn", "Gi' mig tid", "Vil du med", "Det' okay", "Drama Queen", "Expresstog til Kina", et gensyn med titelummeret "Vi maler byen rød" og mange, mange flere. Man behøver på ingen måde at have set 1'eren, da fortsættelsen byder på en helt ny historie med helt nye karakterer.

"Vi maler byen rød: The Musical 2" er skrevet af Rasmus Mansachs, instrueret af John Holmgren Brohammer Jensen og sættes op af Musicalteatret på Folketeatrets Store Turnéscene. Der medvirker 40 skuespillere, sangere og dansere på scenen samt live-orkester. Forestillingen varer ca. 3 timer inkl. pause.

OBS: Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er gratis parkering ved spillestedet.

Læs mere om "Vi maler byen rød: The Musical 2" på Musicalteatrets
Køb/bestil billet
FAKTA Dato: 18/04/2018
Tidspunkt: kl. 19.30
Sted: Musicalteatret
Adresse: Hvidkildevej 64