VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Guitar & Sang - 3 uger (niveau: begynder 1).

Underviser: Mette Lethan. Max 5 deltagere. Vi øver basisakkorder, simple guitar-rytmer, lidt fingerspil, musikalsk overblik og at spille og synge samtidigt,så fokus ligger på dette hold ikke på melodi-/solospil.

Vi øver basis sangteknik og måske endda flerstemmighed. Vi synger og spiller sange i forskelllige genrer og du er også velkommen til at komme med ønsker. Udbytte:På holdet lærer du guitaren at kende som instrument og at stemme guitaren selv.Du får færdigheder i at spille basisakkorder på guitar og synge til.Den mest nødvendige teori inddrages, så du kommer godt fra start. Forudsætninger:Ingen - Du lærer nye musikalske færdigheder på holdet og det tilstræbes, at I hver især udfordres ift. erfaring og ønsker. Kontakt gerne underviseren, hvis du har spørgsmål til undervisningen. Medbring:Akustisk guitar (spansk/klassisk eller western guitar), guitarstemmer (tuner), capo, notesbog og skriveredskaber. Kursuspris: 498,- S/A/P-pris: 438,- (Kbh. og Frb.). Hold 44923
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 08/08/2017 - 22/08/2017
Tidspunkt: 3 kursusdage kl. 17
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E