VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Jazzguitar (let øvede).

Underviser: Christian Bak. Max 5 deltagere Hvordan kan jeg komme i gang med at lære at spille jazz? Hvordan kan jeg få mine akkorder til at lyde "jazzet", så jeg kan akkompagnere en jazz-sanger/solist så det lyder godt?

På jazz-guitar forlet øvedelærer du først og fremmest at udvide dit nuværende akkord-repertoire, ligesom vi ser på, hvordan du kan akkompagnere til en ballade, et swing-arrangement eller måske endda et latin-groove (bossa nova/samba). Vi skal også gennemgå melodien til de jazz-standards vi spiller, og du lærer nogle grundlæggende ting om sammenhængen mellem melodi og akkorder. Dermed får du opbygget et godt fundament for senere at kunne improvisere frit over forskellige akkordforløb, eller yderligere at udvide dit akkord-repertoire alt efter, hvor din interesse ligger (se jazz-guitar for øvede). Eneste krav til dette hold er, at du skal kunne de grundlæggende åbne akkorder. Du kan både anvende akustisk og el-guitar. Kursuspris: 664,- S/A/P-pris: 584,- (Kbh. og Frb.). Hold 44897
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 06/06/2017 - 27/06/2017
Tidspunkt: 4 kursusdage kl. 18.10
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E