VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Bluesguitar (let øv./øvede).

Underviser: Christian Bak. Max 5 deltagere På bluesholdet skal vi spille en masse klassiske bluesnumre af de store mestre. Fra Robert Johnson, BB King og Hendrix, til nye populære navne som Joe Bonamassa og John Mayer.

Du lærer klassiske bluesrytmer og -figurer, turnarounds mv. Vi skal arbejde med den helt essentielle bluesskala "all over the neck", og se på sammenhængen mellem denne og de akkorder, der indgår i de numre vi spiller. Hermed lærer du selv at improvisere frit , så du kan "trykke den af" i forskellige sammenhænge, hvadenten du spiller ren blues, rock, soul eller pop - blues er nemlig helt fundamental for en masse musik-genrer. Så meld dig til dette hold og lær at spille en god blues! Du kan både anvende akustisk og el-guitar. Kursuspris: 664,- S/A/P-pris: 584,- (Kbh. og Frb.). Hold 44896
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 06/06/2017 - 27/06/2017
Tidspunkt: 4 kursusdage kl. 20.10
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E