VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


SommerKlassisk.

Tag familien med, når Tivoli tager hul på årets klassiske program for SommerKlassisk. SommerKlassisk byder i 2017 på endnu et spændende musikprogram med klassisk musik i Tivoli.

I år står menuen på en række koncerter med Tivolis fantastiske symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, der vil byde på alt fra James Bond-musik til Mozart og operette.

Du får også mulighed for at opleve store, internationale artister såsom Igor Levit, Yuja Wang, Lawrence Brownlee og det prestigefyldte London Symphony Orchestra.

For alle med Tivolis årskort er 39 af koncerterne i år gratis.

Klassisk musik for de små

SommerKlassisk JUNIOR åbner det klassiske univers for de mindste ved at give dem en anderledes, sanselig musikoplevelse.

I år tager Tivoli børne med på en eventyrlig rejse med Nattens Tivoli, som tager klassisk musik for børn til et nyt niveau. Publikum vil opleve en magisk koncertforestilling i Tivoli, og som natten falder på i haven, kan det også blive lidt uhyggeligt.

Programmet for hele sæsonen kan findes her
FAKTA Dato: 27/05/2017 - 17/09/2017
Tidspunkt: Alle dage
Sted: Tivoli
Adresse: Vesterbrogade 3