VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Akustisk & Elektrisk rytmeguitar (beg.2/let øv.).

Underviser: Christian Bak. Max 5 deltagere Dette hold er for dig, som har lært at skifte mellem de grundlæggende åbne akkorder og måske er begyndt på barré-akkorder. Her skal vi arbejde med, at spille flere og måske mere interessante rytmer på guitaren.

Vi gennemgår derfor forskellige populære numre, og ser på de akkorder og rytme-teknikker, som guitaristen (din favorit?) anvender. Når vi har øvet akkorderne til numrene, prøver vi at spille med en rytmemaskine, og snakker om grundlæggende rytme-underdelinger og fastholdelse af tempo. Du får dermed et "boost" til din rytmeguitar. Kurset er for både akustisk og elektrisk guitar, og kan med fordel ses, som et solidt springbræt til det mere øvede rytmeguitarhold. Kursuspris: 664,- S/A/P-pris: 584,- (Kbh. og Frb.). Hold 44884
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 07/06/2017 - 28/06/2017
Tidspunkt: 4 kursusdage kl. 20.10
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E