VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Gypsy jazzguitar (let øv./øvede) - 5 uger.

Underviser: Rasmus Rude Christensen. Max 5 deltagere På dette hold spiller vi Gypsy Jazz! Vi fokuserer på at få denne guitarbaserede genre "ind under huden".

Vi arbejder med akkorder og den karakteristiske rytmeguitar samt melodier, soloer, licks og improvisation. Og vi kommer til at beskæftige os med guitaristen Django Reinhardt, som er et ikon for genren. På dette hold vil du få godt kendskab til forskellige aspekter af Gypsy Jazz stilen. Du vil få en forståelse for stilens "sound", repertoire og teknikker. Du vil få en masse stof og inspiration at arbejde videre med. Holdet er for alle guitarister, der er interesserede i Gypsy Jazz. Det er en fordel hvis du kender en lille smule til genren i forvejen, men du behøver ikke at have spillet lige netop denne stil. Det forventes, at du allerede spiller guitar på "let øvet" eller "øvet" niveau. Undervisningen vil blive sammensat udfra de enkelte deltageres niveau og ønsker. OBS: vi skal være i et lokale uden forstærkere, derfor kan du kun medbringe akustisk guitar. Kontakt gerne underviseren, hvis du har spørgsmål. Kursuspris: 844,- S/A/P-pris: 744,- (Kbh. og Frb.). Hold 45079
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 13/09/2017 - 11/10/2017
Tidspunkt: 5 kursusdage kl. 18.10
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E