VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Guitar & Sang - 4 uger (niveau: let øvede).

Underviser: Mette Lethan. Max 5 deltagere. Vi spiller basisakkorder og flere barréakkorder, øver simple udvidede akkorder og kigger lidt på teorien bag akkorderne.

Vi øver forskellige guitar-rytmer og fingerspilsmønstre, dynamik, musikalsk overblik samt flerstemmighed og sangteknik,så fokus ligger på dette hold ikke på melodi-/solospil. Vi synger og spiller sange i forskelllige genrer og du er også velkommen til at komme med ønsker. Udbytte:På holdet får du udvidede færdigheder i og redskaber til at spille guitar og synge til. Den mest nødvendige musikteori inddrages,så du selv kan tilføje nye spændende finesser og skifte toneart på en yndlingssang. Forudsætninger:Kan du spille alle basisakkorder sammenhængende samt enkelte barréakkorder og er du frisk på at lege med stemmen, er du KLAR!Du lærer nye musikalske færdigheder på holdet og det tilstræbes, at I hver især udfordres ift. erfaring og ønsker. Kontakt gerne underviseren, hvis du har spørgsmål til undervisningen. Medbring:Akustisk guitar (spansk/klassisk eller western guitar), guitarstemmer (tuner), capo, notesbog og skriveredskaber. Kursuspris: 664,- S/A/P-pris: 584,- (Kbh. og Frb.). Hold 44930
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 14/06/2017 - 28/06/2017
Tidspunkt: 3 kursusdage kl. 19
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E