VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Pumpehusets Byhave.

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommervenue - en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener. Hvert forår og henover sommeren åbner Pumpehusets Byhave portene for deres gratis koncerter og rendyrket baggårdshygge midt i byen.

Barsortimentet er bredt, og der findes både god kaffe, maté maté, specialøl, kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og på udvalgte dage, hen over sommeren, vil lokale food trucks indtage Byhaven med forskellige delikatesser

Byhaven åbner kl. 14 og koncerterne starter kl. 18.30. Der er fri entre til en perlerække koncerter med upcoming kunstnere.

Hver sidste søndag i måneden bliver der desuden skruet helt op for loppestemningen i Pumpehuset Byhave, der samarbejder med Røde Kors om at give lopperne mulighed for at donere det, der ikke bliver solgt
FAKTA Dato: 11/05/2016 - 31/08/2017
Tidspunkt: kl. 15-23
Sted: Pumpehuset
Adresse: Studiestræde 52