VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Nytårsgallakoncert - Old Fashioned og Andrea Pellegrine.

Bustur til koncert med den stilige herretrio-with-a-twist, Old Fashioned, som er årets attraktion og i selskab med en nytårstrio, der river i strengene på bedste wieneriske manér. Et frisk islæt blandt trekløveret er den hotte diva, Andrea Pellegrini.

- den multikunstneriske sangerinde med chokoladestemmen, der nu giver den som croonernes foretrukne babe ...

Selv om der er over et halvt år til koncerten lørdag den 13. januar 2018 åbner vi for tilmelding til turen nu. Vi har reserveret 54 pladser i Bremen Teater i København. Prisen inkluderer bus tur/retur, broafgift, buffet på restaurant, billet til 2 timers nytårskoncert med champagne og kransekage samt kaffe og kage på hjemturen. Drikkevarer for egen regning.

Herretrioen består af tenor Thomas Peter Koppel, baryton Jens Søndergaard og bassanger Morten Lassenius Kramp og trioen, der akkompagnerer, består af Kim Bak Dinitzen, violoncello, Anton Lasine, violin og Carol Conrad, som er pianist og arrangør.

Vi sender mail til alle tilmeldte, når betaling skal finde sted og der medfølger nøjagtigt program. Koncerten finder sted om eftermiddagen, så vi er hjemme om aftenen.

Kontakt foreningen via telefon 6173 4540 eller direkte på hjemmesiden, hvis du vil sikre dig en plads på turen.

Starttidpunkt med bussen er vejledende - kan ændres ved flere gæster hen over Fyn.

Vi opretter venteliste, når vi er på 54 personer.
FAKTA Dato: 13/01/2018
Tidspunkt: kl. 10
Sted: Bremen Teater
Adresse: Nyropsgade 39-41
Arrangør: Helnæs Kultur- og Musikforening