VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Tværfløjte (niveau: alle).

Underviser: Solveig Cecilie Kaae. Max5 deltagere 6søndage. Dette hold er for dig, der godt kunne tænke dig, at spille tværfløjte. Du behøver ikke at have forudsætninger for at deltage på holdet, da holdet gør plads til alle niveauer.

Ud fra dit niveau og evt erfaring, søges at styrke forskellige områder af dit spil. Du vil blive styrket i at spille efter noder, opnå en god klang, samt tilegne dig en teknisk kunnen på instrumentet. Målet efter endt kursus er, at du har udviklet din evne til at spille, og dermed skabt et bedre udgangspunkt for at arbejde videre med dit spil. Vi vil spille både klassisk og rytmisk musik, alt efter deltagernes ønsker. Det eneste der kræves er, at man er i besiddelse af en tværfløjte. Kursuspris: 1.111,- S/A/P-pris: 991,- (Kbh. og Frb.). Hold 45243
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 24/09/2017 - 03/12/2017
Tidspunkt: 6 kursusdage kl. 13
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E