VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Rotations sammenspil (4 søndage).

Underviser: Andreas Bang Bødker. Sammenspil (niveau: beg.) Kom og oplev glæden ved at spille sammen med andre. På dette hold får du nemlig mulighed for at afprøve de forskellige instrumenter, du finder i musiklokalet.

Alle får mulighed for at spille bas, trommer, guitar, klaver, diverse perkussioninstrumenter og synge med på melodier, du kender. Vi roterer mellem de forskellige instrumenter, så du i løbet af kurset, når hele vejen rundt. Vi arbejder med musik i forskellige genrer som pop, rock m.m. Undervisningen vil ruste dig til at spille sammen med andre og samtidig give dig grundlæggende færdigheder på de forskellige instrumenter. Vi kommer til at arbejde stille og roligt fra begyndelsen, så der er ingen forudsætninger for at starte på dette hold. Alle er velkomne og du behøver ikke at have spillet et instrument før. Velkommen til! Kursuspris: 1.250,- S/A/P-pris 1.178,- (Kbh. og Frb.). Hold 45534
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 10/09/2017 - 08/10/2017
Tidspunkt: 4 kursusdage kl. 13
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E