VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Keramikgrundkursus i drejning v. Jesse Nielsen - 4 dage.

Bliv introduceret til grundelementerne i drejning i keramikværkstedet hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. 4-dages kursus.

På kurset vil du blive introduceret til grundelementerne i drejning med henblik på at dreje alt fra kopper til skåle og vaser. Du vil også i forløbet blive vist afdrejningsteknikker, samt glaseringsteknikker. Man er to om en drejeskive, så der vil også være opgaver, som ikke involverer drejeskiven, såsom udarbejdelse af eget drejeværktøj og dekorationsværktøj. Vi har også en sparkeskive som vil indgå i undervisningen på lige fod med de elektriske. Hvem kan være med? Kurset er for nybegyndere og letøvede Pottemager som underviser Jesse Nielsen er uddannet på pottemagergrunduddannelsen i 2002 og har undervist i adskillige keramikkurser inden for drejning, støbning og glasurteknikker både for brøn og voksne. Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så du forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere. Klik her for at læse mere om keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Praktisk info Kurset forløber over fire gange i Keramikværkstedet i Enghavevej 42, 3. sal, 1758 København V. Lørdag d. 13. jan. og søndag d.14. jan. fra kl.10 til 14, Torsdag d. 18. jan. og torsdag d.25. jan. fra kl.18 til 20. 12 lektioner. Pris inklusiv 3 kg. ler 875 kr Kurset er tiltænkt 8 kursister. Du kan købe din billet til kurset via linket under billedet
FAKTA Dato: 13/01/2018 - 25/01/2018
Tidspunkt: kl. 10-20
Sted: Kulturanstalten - Vesterbro Bibliotek
Adresse: Lyrskovgade 4