VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Klaver og Sang for forældre på barsel (niv.:alle).

Underviser: Anne Truelsen Geertsen. Max5 deltagere Er du på barsel? "Klaver og sang for forældre på barsel" er til dig, der har lyst til at komme igang med klaveret mens du er på barsel.

Målet er at hjælpe med at "knække koden" til klaveret og lære dig at spille de sange du elsker. Det kan være børnesange, årstidssange eller sange fra én af dine favoritkunstnere. Jeg underviser i noder og akkorder, så når du har været på internettet eller biblioteket og fundet materiale, vil du kunne spille kendte eller nye sange. Undervisningen er henvendt til begyndere eller letøvede, og er bygget op overskueligt, så det bliver et let og trygt forløb. Vi synger sangene sammen og du får en simpel og konkret indføring i sangteknik. Du vil komme til at møde andre musikglade forældre på barsel og i pausen går barselssnakken livligt om de små. Forudsætninger: Du skal have et keyboard derhjemme eller et lille babypiano, ellers er alle velkomne. Rent praktisk: Der er adgang til elevator og puslebord og du må gerne tage barnevognen med helt op til undervisningslokalet. Der tages hensyn til "de smås ører" og der er naturligvis frihed til at gå fra og til den lille i liften/voksi-posen efter individuelt behov. Kursuspris: 1.182,- S/A/P-pris: 1.042,- (Kbh. og Frb.). Hold 46783
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 05/01/2018 - 16/02/2018
Tidspunkt: 7 kursusdage kl. 10
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E