VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Mød en Carlsberg bryggerhest i vinterferien!

Lørdag 10. til søndag 18. februar kl. 10-17 Traditionen tro kan du hos Visit Carlsberg komme helt tæt på Carlsbergs fantastiske bryggerheste i skolernes vinterferie.

Lær alt om det særlige forhold mellem hestene og deres kuske, når vi sætter spot på en bryggerhests liv med hestequiz, hestevognsture og heste-omvisninger. Perfekt til børn mellem 4 og 10 år.

Med bryggerhestene på job

Carlsbergs bryggerheste har leveret øl i København siden vi først begyndte at brygge øl på Carlsberg i 1847. I dag har vi otte bryggerheste, som har en meget anderledes hverdag end deres forgængere for 170 år siden. Kom og oplev, hvordan disse dejlige jyske heste bliver passet og hvad deres "job" er i dag.

Heste-quiz og hestevognsture hele ugen

Gennem hele ugen er der heste-quiz for børn, hvor du kan lære en hel masse nyt, du ikke vidste om bryggerhestene. Du kan komme så tæt på de store dyr, at du kan ae dem på mulen - hvis du altså tør. Hver dag mellem kl. 12.30 og 14.30 kan du komme med på en hestevognstur. Og når du er færdig med at lære om heste, kan du købe lidt lækkert mad og en sodavand i baren.

Ansigtsmaling og heste-omvisninger i weekenderne

I begge weekender i vinterferien er der hesteomvisninger for børn kl. 12, 13 og 14, hvor vores guide tager dig gennem stalden og over de toppede brosten i hestenes "fodspor". Vores ansigtsmaler sidder klar hver lørdag og søndag fra kl. 11 til 14 til at give dig knurhår om næsen eller en sommerfugl, en edderkop eller noget andet på kinden - bare vis entrebilletten frem.

Louise, Kaj, Otto, Marcon, Aksel, Emil, Ludvig og Gustav glæder sig til at sige hej hver dag fra 10.00 til 17.00. Vi ses i vinterferien J

Priser inkl. entré og en øl eller sodavand:

Voksne (18+): 100 kr.

Studerende med ID: 70 kr.

Unge (6-17): 70 kr.

Børn (0-5): Gratis

Omvisninger: 50 kr.

Gratis entré for gæster med Copenhagen Card
FAKTA Dato: 10/02/2018 - 18/02/2018
Tidspunkt: kl. 10-17
Sted: Visit Carlsberg
Adresse: Gamle Carlsberg Vej 11