VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Gratis blomster på Valentinsdag.

Rejsende på Hovedbanegården vil blive opfordret til at give en blomst til en person på den kommende rejse eller på vejen hjem. Det sker i forbindelse med, at butikskæden indfører en række nye indkøbspolitikker, der højner miljøhensynet.

Vi har et fælles ansvar for at passe på vores jord. Dette er kernen i de nye indkøbspolitikker fra Aldi, som nu bliver indført. På Valentinsdag vil de blive markeret med uddeling af gratis blomster på Hovedbanegården i København med en opfordring til at give lidt kærlighed videre.I fælleskab kan vi gøre en forskel for vores jord. Dette er kernen i de nye indkøbspolitikker, som Aldi nu indfører på kategorierne blomster og planter samt træ, pap og papir. Fremadrettet vil Aldi fokusere på udelukkende at forhandle planter, som medvirker til at forbedre arbejdsforholdene hos producenterne - et krav som allerede eksisterer på indkøb af blomster. Derudover er ambitionerne at omstille indkøb af pap, papir og træ, så Aldi's egne varer og emballage senest ved udgangen af 2020 alle vil være lavet af materialer, der er bæredygtigt certificeret eller lavet af genbrugsmaterialer. Samme målsætning er der for indkøb af markedsføringsmateriale til butikkerne, eksempelvis skilte. De nye indkøbspolitikker er kort sagt skabt for at højne miljøhensynet.

"Offentliggørelsen af de to nye indkøbspolitikker er endnu et skridt på vejen i forhold til at leve op til det ansvar, vi har som detailkæde. Vi ønsker, at de varer, vi sælger, skal være af høj kvalitet til lave priser uden at gå på kompromis med ansvarligheden", fortæller Thomas Bang, Vicedirektør i Aldi Danmark med ansvar for CSR og kommunikation.

Gratis blomster på Valentinsdag

For at markere de nye indkøbspolitikker vil Aldi den 14. februar dele gratis blomster ud på Hovedbanegården i København, der kan bruges til en kærlig handling på den kommende rejse eller på vejen hjem. Dagen, der er kendt som Valentinsdag, bør nemlig ikke blot handle om kærlighed mellem de nærmeste, men blive brugt som en anledning til at tænke over, hvordan vi ved at give kærlighed videre i fællesskab kan gøre en forskel.

"Valentinsdag handler om kærlighed; til vores kære, til samfundet, til vores jord. Derfor synes vi også, at det er den helt rigtige anledning til at markere, at vi nu vil gøre en endnu større indsats for at sikre en god fremtid på vores jord", fortsætter Thomas Bang.Uddelingen af gratis blomster på Hovedbanegården i København finder sted onsdag den 14. februar fra kl. 15-18 eller så længe lager haves.
FAKTA Dato: 14/02/2018
Tidspunkt: kl. 15
Sted: Københavns Hovedbanegård
Adresse: Bernstorffsgade 16