Flere nyheder

 
Film
Kærligheden flytter ind

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kærligheden flytter ind
Man. 18. sep. 2017
kilde: KultuNaut

Amerikansk, romantisk komedie af den debuterende instruktør og manuskriptforfatter Hallie Myers-Shyer.

Alice er slået tilbage til start. Hun er separeret fra sin mand i New York og flyttet ind i sin fars gamle hus i Los Angeles med sine to døtre. Og så er det i øvrigt hendes 40 års fødselsdag.

Hendes veninder forsøger at muntre hende op med en bytur og navnene på en masse passende fraskilte mænd. Men i stedet for møder hun den charmerende unge Harry i baren, der er sammen med hans venner, Teddy og George. Og de er alle håbefulde filmskabere uden en øre på lommen ..

Så pludselig har Alice fået en ny udvidet familie. De tre unge mænd viser sig at have en fantastisk positiv indflydelse på Alices døtre. Og Harry bliver ved med at være utrolig charmerende. Men hvad sker der, når børnenes far pludselig står på dørtærsklen og ønsker at gøre det hele godt igen?

Kærligheden flytter ind dykker lige ned midt i vor tids skilsmissekultur, hvor unge mødre (og fædre) pludselig skal til at skabe nye familierelationer midt i 40'erne. Som Alice, der har både hjerterum og husrum, ses Reese Witherspoon, mens Pico Alexander spiller den unge Harry og Michael Sheen eksmanden Austin. Hollywood-legenden Candice Bergen giver den som Alices skarpsynede og skarptungede mor.

Kærligheden flytter ind har dansk biografpremiere den 21. september.