Flere nyheder

 
Musik
RUSK Festival 2017

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
RUSK Festival 2017
Man. 18. sep. 2017
kilde: KultuNaut

Sidste lørdag i september er det tid for den årlige RUSK Festival, der igen afvikles på spillestedet BETA.(Foto: Kami af Samy Khabthani)

Her kan man opleve fire bands, som har deres daglige gang i Musikforeningen RUSK på Amager. Og der skulle nok være garanti for en lækker koncertaften, hvor der bydes på lyd fra pop/rock over mere progressiv, tung rock til thrash og nærdødsmetal. På scenen går Kiss the Dirt, Doom Honey, Tilvidør og Kami:

Kiss the Dirt bevæger sig i et melodisk grænseland mellem pop og rock, der folder sig ud som melankolske og storladne lydbilleder. Synthflader bevæger sig under akustiske trommer, elektrisk guitar og et skarpt kor, som støtter sikkert op om frontmand Kenneth Neflings nærværende og følsomme vokal.

Doom Honey er en duo bestående af en bassist og en trommeslager, der blandt andet er inspireret af legendariske rocknavne som Led Zeppelin og King Crimson. Bandet bevæger sig omkring et beat/blues/rock'n'roll orienteret udtryk tilført psykedeliske, sfæriske passager.

Tilvidør spiller metal, der ikke mindst trækker på genren thrash. Navne som Black Sabbath, Slayer og Machine Head er blandt inspirationskilderne, men musikken er også farvet af andre udtryk fra metalmusikkens brede palet.

Kami er leverandører af det, de selv benævner nærdødsmetal. Musikken er funderet i death metal, hvor tråde til doom og mere klassisk metal også har sat sit præg på lyden. Bandet har rumsteret en del live allerede og har blandt andet delt scene med navne som Saturnus, Orm og Slægt.

Facebook event

DATO: Lørdag den 30. september kl. 19-01
STED: BETA, Øresundsvej 6, 2300 København S.
ENTRE: 50/60,- kr.

OM RUSK: En musik- og øvelokaleforening, der arbejder for at styrke musikmiljøet i København. Foreningen administrerer 17 øvelokaler på Øresundsvej 6, Amager.

http://rusk-kbh.dk