Ansvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek 2
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,

Kalender

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer


Viser 365 events i Gentofte Kommune fra/efter 24. maj 2019

24 MAJ
Børn | Andet

Babysalmesang v Julie (vikar, KK i Dyssegårdskirken)

Hellerup Kirke, kl. 10.

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 10.
Med sang og rekvisitter skaber vi en musikalsk stund, hvor vi veksler mellem stilhed og bevægelse. Kirkens særlige rum danner ramme om en oplevelse med leg, glæde og nærvær. Efter babysalmesangen er der kaffe, brød og babyhygge i sognegården, for de som har tid og lyst. Her kan forældrene snakke, udveksle erfaringer, give børnene mad, o.s.v. Vi slutter senest kl. 12.00
24 MAJ
Diverse | Workshop

Forfattere om fredagen

Vangede Bibliotek, kl. 14.

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 14.
Pris: (Gratis billetter)
Deltag i snakken om forfattere, litteratur og kultur hver fredag på Vangede Bibliotek. Jesper Dalhoff og andre fra Vangede Venners Biblioteksgruppe læser højt af udvalgte forfattere, og der er rig mulighed for at tale med om teksten. Derefter går vi over til Kulturpatruljen, hvor vi deler beretninger bordet rundt om arrangementer, vi har været til eller planlægger at gå til. Altså litteratur, kaffe, kage, ytringsfrihed og inspiration fra andres oplevelser i kultur- og rejselivet.

Gratis. Ingen tilmelding
24 MAJ
Teater | Revy/kabaret

Cirkusrevyen 2019

Dyrehavsbakken, kl. 21.

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 350 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Cirkusrevyen
25 MAJ
Børn | Workshop

Naturfamilier

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 10.30.

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 10.30.
Pris: (Gratis billetter)
Naturfamilier er et nyt koncept fra Danmarks Naturfredningsforening, hvor familier kan danne fællesskaber og invitere hinanden med på ture i naturen. Grøn Guide i Gentofte og Gentofte Bibliotekerne vil gerne støtte op og tilbyder i løbet af året forskellige arrangementer med naturen i fokus. Vi starter op med denne lørdag, hvor vi laver mad over bål. En del af ingredienserne er fundet i naturen, og i dag skal vi koge brændenældesuppe og bage fladbrød med urter. Biblioteket finder bogskatten med alle vores naturbøger frem, så kan I fortsætte der hjemme ..... eller derude.

Alder: 5-10 år. Ingen tilmelding
25 MAJ
Diverse | Workshop

Biblioteksnørd: Brætspil på bib

Gentoftegade Bibliotek, kl. 11.

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Om du er anerkendt mester i bridge eller aldrig har set en terning før, er du mere end velkommen til at komme og spille med. Vi skal jage vareulve, liste forbi drager, lægge geniale strategier, hygge og spise slik. Gentoftes unge inviteres til at spille med kortene og slå med terningerne sammen med Aurehøj Gymnasiums brætspilsklub, Nørdudvalget på Gentoftegade Bibliotek. Jens og Gabriel fra Nørdudvalget står for spildagene og er klar på at møde nye unge, som deler den samme interesse som dem. Kom og vær med! Biblioteket har spil klar, men tag gerne egne brætspil med, som kan spilles på dagen!

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding
25 MAJ
Musik | Rock/Pop

Gentofte Musikfestival

Gentofte Musikskole, kl. 12.

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 12.
Pris: (Fri entré)
Festivalen er åben for alle bands i kommunen, og er en dag med non-stop musik på to scener med professionelle lydmænd. Festivalen er for bands i alderen 10 - 20 år. tilmelding foregår på www.facebook.com/gentoftemusikfestival.
25 MAJ
Teater | Revy/kabaret

Cirkusrevyen 2019

Dyrehavsbakken, kl. 18 & 21.

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 18 & 21.
Pris: (Entré: 350 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Cirkusrevyen
26 MAJ
Teater | Skuespil

Cykelmyggen Egon

Bellevue Teatret, kl. 11.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 215-425 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Nu lander børneklassikeren på Bellevue Teatret! Cykelmyggen Egon spurter durk ind din hjertekule med sprudlende krible-krable-teater. Electric boogie, ballet, artisteri, ørehængere og en fransk verdensklasse-cykel-akrobat som Cykelmyggen Egon med snablen i sky. Cykl foråret i møde med børn og børnebørn helt ned til 3 år til Cykelmyggen Egon på Bellevue Teatret. En uforglemmelig dag med farvestrålende insekter, fællesskab og verdens bedste myg
26 MAJ
Musik | Klassisk

Cellokoncert med Sophie Kalina Hildesheim

Jægersborg Kirke, kl. 16-17.

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 16-17.
Til denne koncert præsenterer vi det unge cellotalent Sophie Kaline Hildesheim og pianisten Vagn Sørensen. Programmet i dag er hendes eksamensprogram og indeholder værker fra forskellige musikepoker. I centrum står Shostakovich' store cellokoncert, desuden værker af Haydn, Strauss m. fl
27 MAJ
Børn | Andet

Musikalsk Legestue

Vangede Kirke, kl. 10-12.

Man. d. 27. maj 2019, kl. 10-12.
27 MAJ
Diverse | Workshop

NetCafé

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 14.

Man. d. 27. maj 2019, kl. 14.
Pris: (Gratis billetter)
Få individuel hjælp til den digitale verden. I Netcaféerne kan du få hjælp dig til at bruge digitale enheder som computer, tablet (iPad) eller smartphone og til at finde rundt på internettet. De fleste netcaféer drives af frivillige, nogle steder i samarbejde med bibliotekernes personale, der sammen stiller deres it-viden og -erfaring til rådighed. Netcaféerne holder lukket i juni, juli, august og december.

Gratis. Ingen tilmelding
27 MAJ
Diverse | Workshop

Drop-In Strik

Gentoftegade Bibliotek, kl. 16.

Man. d. 27. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter)
Til Drop-In Strik udveksles der ideer og erfaringer med eget strikketøj. Klubben kaster sig også over fælles projekter og strikkearrangementer. Medbring egne materialer.

Gentagelse: Sidste mandag i måneden fra 28/1 - 27/5.

Gratis. Ingen tilmelding
27 MAJ
Diverse | Workshop

Spansk salon

Ordrup Bibliotek, kl. 16.

Man. d. 27. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter)
¡Hablemos español! Skærp dit spanske i den spanske salon. Her kan du møde andre med interesse for spansk sprog og kultur. Vi taler om forskellige emner og diskuterer på forskellige niveauer - men kun på spansk. Der er spansk salon hver mandag i perioden 14/1-17/6.

Gratis. Ingen tilmelding
27 MAJ
Teater | Skuespil

Krigen har ikke kvindeligt ansigt

Det Italienske Kulturinstitut, kl. 20.

Man. d. 27. maj 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
"Vi tav, vi mælede ikke et ord. Fortalte ikke nogen, at vi havde været ved fronten [.] Mændene var sejrherrer, helte, attraktive ægtemænd, krigen tilhørte dem, men man så med helt andre øjne på os. Helt andre. Vi fik frataget Sejren, skal jeg sige dem. Ganske stille blev den udskiftet med almindelig kvindelig lykke. De delte ikke Sejren med os. Og det var nedværdigende. Uforståeligt." Dette spil blev modtaget med stor anerkendelse i Brasilien. Bosschar slog et mesterværk af jornalistisk litterært arbejde ind i en stærk og uforglemmelig levende oplevelse, der går ud over de talte ord. Denne forestilling er en del af festivalen CPH STAGE
27 MAJ
Diverse | Foredrag

Aktier Og Teknisk Analyse

FOF Gentofte, kl. 17.30-20.30.

Man. d. 6. til man. d. 27. maj 2019, kl. 17.30-20.30.
Pris: (Entré: 875 kr.) Klik her for at tilmelde dig
V/ Uffe Dreiser. Aktier og teknisk analyse

Har du selv prøvet at købe aktier, men synes det er lidt svært, eller ønsker du bare mere indsigt i, hvordan du vælger de bedste aktier? Hvornår skal man købe og sælge? På kurset får du redskaber til at udvælge aktier med brug af teknisk analyse. Du bliver undervist i, hvordan du passer på dine penge, når du handler aktier. Kurset er ikke for nybegyndere.

1) Introduktion til teknisk analyse.
a) Handelsplatformer og time frames
b) DOW teorien (hvordan finder man trenden i markedet og flere tekniske indikatore)

2) Flere tekniske værktøjer
a) Oscillatorer, momentum indikatore, divergens og reverse divergence, fibonacci og dobbelttop)
b) Hvordan bruger jeg disse i praksis til at time køb og salg.

3) Teknisk analyse fortsat
a) Opsamling fra sidst
b) CFD produkter og hvordan kan man bruge det (afdækning, spekulation)

4) Risikostyring og afslutning
a) Risk reward og udregning heraf (hvor meget vil jeg risikere på min portefølje)
b) Trading strategier
c) Psykologi i aktiemarkederne

Underviser: Uffe Dreiser

Underviseren på kurset er Uffe Dreiser. Han er en garvet herre i finansverdenen, udlært i Danske Bank og har arbejdet både nationalt og internationalt i nogle af verdens største finanscentre. I de sidste godt 10 år har han været selvstændig finansiel rådgiver. Han er løbende på Børsen Play med kommentarer omkring aktiemarkedet og sidste år medvirkende han i bogen DAYTRADER - Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier. Uffe har et stort kendskab til de finansielle markeder og deler her ud af sin viden omkring aktier og swing trading. Han vil blandt andet indføre dig i den tekniske analyse, han selv benytter, når han handler
28 MAJ
Diverse | Workshop

Klub Kapow

Ordrup Bibliotek, kl. 14.30.

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 14.30.
Pris: (Gratis billetter)
Kreaværksted. Klub Kapow er Ordrup Biblioteks kreative hyggehjørne, fast hver tirsdag og torsdag, for børn i alle aldre og deres voksne. Aktiviteterne er forskellige fra uge til uge, så kig forbi biblioteket og bliv inspireret til dagens kreating.
Klub Kapow kører helt frem til skolernes sommerferie.

For alle. Ingen tilmelding
28 MAJ
Diverse | Workshop

Italiensk café / Il salotto italiano

Gentoftegade Bibliotek, kl. 16.30.

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter)
Benvenuti, qui si parla solo italiano. Her er muligheden for at konversere på italiensk om vind og vejr, familieliv og andre emner fra hverdagen. Hvis ordforrådet rækker, kan mere dybsindige emner tages op til drøftelse, eller deltagerne kan tage udgangspunkt i aktuelle nyheder fra aviser og lign. Der vil også være mulighed for at få lektiehjælp i et rimeligt omfang. Pinuccia Panzeri, der står bag caféen, er uddannet cand. mag. i italiensk og har tidligere undervist voksne.

Gratis. Ingen tilmelding
28 MAJ
Diverse | Workshop

English Café

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 18.

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 18.
Pris: (Gratis billetter)
En gang om ugen har du mulighed for at forbedre dit engelske på biblioteket sammen med andre. Engelsktalende sprogambassadører vil altid være til stede, og du kan stille dem spørgsmål om sproget eller bare have en hyggelig samtale med dem. Vi sigter efteren afslappet stemning og serverer te og kaffe. Læs mere her.

Gratis. Ingen tilmelding
28 MAJ
Musik | Klassisk

Helleruplundkorets forårskoncert

Helleruplund Kirke, kl. 19.30.

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 19.30.
Helleruplundkoret synger ved denne koncert musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Edward Elgar og John Rutter. Nina Fischer medvirker som sopransolist, Regina Bruun akkompagnerer og koncerten dirigeres af Daniel Bruun.
28 MAJ
Teater | Revy/kabaret

Cirkusrevyen 2019

Dyrehavsbakken, kl. 20.

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Cirkusrevyen
Download liste som pdf