Ansvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek 2
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,

Kalender

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer


Viser 997 events i Gentofte Kommune fra/efter 19. jun. 2019

19 JUN
Film | Action/Drama

X-Men: Dark Phoenix - 2D

MovieHouse Hellerup, kl. 21.15.

Ons. d. 19. juni 2019, kl. 21.15.
Pris: (Entré: 120 kr) Køb/bestil billet
Action og adventure film, der fokuserer på X-Men universets Jean Greys forvandling til Dark Phoenix efter hun bliver hun ramt af en ukendt kosmisk kraft. Med blandt andre Sophie Turner, Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult.
19 JUN
Diverse | Undervisning

Blid Yoga Og åndedræt

FOF Gentofte, kl. 10-11.30.

Ons. d. 22. maj til ons. d. 19. juni 2019, kl. 10-11.30.
Pris: (Pris: 440 kr.) Klik her for at tilmelde dig
V/ Helle Hein. Blid yoga

Undervisningen er blid og rolig med opmærksomhed på balance mellem krop, sind og sjæl.

Med klassiske yogastillinger og åndedrætsøvelser (pranayama), guides du roligt og virkningsfuldt til ro og stilhed i krop, sind og sjæl
19 JUN
Diverse | Undervisning

Qigong

Charlottenlund Strandpark, kl. 08.30-09.40.

Ons. d. 15. maj til ons. d. 19. juni 2019, kl. 08.30-09.40.
Pris: (Pris: 330 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Gentofte
V/ Ullamai Rose Danielsen. Qigong

Qigong er en meditativ bevægelsesform som kombinerer åndedræt, bevidsthed og bevægelse. Der findes mange forskellige former for qigong, som direkte oversat betyder energitræning.

Denne specielle form for qigong hedder silkeøvelser, hvilket hentyder til at den tilstræber både silkens styrke og skønhed.

Den består af 8 stående, smukke og harmoniske øvelser der tilsammen skaber indre ro, velvære og balance i kroppen.

Øvelserne påvirker kroppens indre energisystemer som kaldes meridianer. Dette energisystem forsyner ifølge de gamle kinesere alle kropssystemer, væv og organer med ny livskraft, så kroppens evne til selvhelbredelse styrkes. Kroppen bliver smidig og stærk og dette er med til at styrke kroppens sundhed på det ydre såvel som indre plan.

Undervisningen foregår udendørs ved Charlottenlund strand hvilket bidrager til øget chi /livskraft i krop og sind. Skulle vejret ikke arte sig som forventet er der mulighed for at flytte undervisningen til FOF Huset
19 JUN
Motion | Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik

FOF Gentofte, kl. 10.30-11.40.

Ons. d. 8. maj til ons. d. 19. juni 2019, kl. 10.30-11.40.
Pris: (Pris: 550 kr.) Klik her for at tilmelde dig
V/ Ullamai Rose Danielsen. Gotvedgymnastik/ v. Ullamai Gotvedgymnastik for krop og sjæl, hvor alle kan være med.

Ved at dyrke Gotvedgymnastik får du en sund, stærk og smidig krop.

Du får større kropsbevidshed, så du bedre kan mærke, hvad der er godt for netop din krop.

Tilmeld dig her et af mine hold i Gotvedgymnastik i FOF Gentofte og oplev glæden ved en velfungerende krop og større kropsbevidsthed i din dagligdag. Læs mere

Du får:
  • Større Kropsbevidsthed
  • Større overskud i din hverdag
  • Mere glæde og harmoni
  • Mere indre ro og velvære
Kropsbevidsted

Bevidstgørelse er et kodeord i min undervisning. Jeg søger at bevidstgøre dig. At give dig kropsbevidsthed som er nøglen til forandring. Helle Gotved kaldte det for en genopdagelse og genopdragelse af kroppen og dens bevægelsesmønstre, og bedre kan det ikke udtrykkes.

Musikken er en vigtig del af min undervisning til at skabe en god balance mellem bevægelsen og musikken så du bliver mere bevidst og oplever glæden i bevægelsen.

Åndedrættet i bevægelsen, lyden, er vigtige redskaber til at frigøre spændinger i kroppen. Jeg har meget fokus på åndedrættets betydning i bevægelsen idet det skaber større sammenhæng og balance mellem din indre og din ydre bevægelse.

Fordybelse i bevægelsen, at blive bevidst om bevægelseskvaliteten og mærke hvordan den skaber ro på det indre plan. At fornemme der er en sammenhæng mellem kroppen og sindet og at de gensidigt påvirker hinanden danner grobund for mange spændende indsigter og større kropsbevidsthed.

Vi strækker, styrker, udspænder, afspænder, koordinerer og bevæger hele kroppen igennem hver lektion.

Gotvedgymnastik er også ren nydelse. At blive bevidst om at være til stede lige her og nu i bevægelsen
20 JUN
Børn | Workshop

Koncert: Papa Kotji - Django, en sand historie

Gentoftegade Bibliotek, kl. 10.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Kom med på en veloplagt udflugt med sigøjnerjazztrioen Papa Kotji. Med fuld fart i mol fortolker de den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist, Django Reinhardt. Django kunne spille så hurtigt, at hans fingre brændte. Og du skal også være med, så husk din luftguitar. For de 5-7 årige.

Entré: Gratis. Husk tilmelding
20 JUN
Børn | Historisk

Gentofte Brandmuseum

Gentofte BrandMuseum, kl. 10-15.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Tag børnene med til en af Gentoftes fine små kulturperler, den originale brandstation fra 1909. Se de gamle brandbiler, gå med på rundvisning og lær børnene at slukke en brand i en model af Gentofte Rådhus.
20 JUN
Udstilling | Omvisning

Havevandring hos Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsens Venner, kl. 11-12.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 11-12.
Pris: (Fri entré)
Gå med gartneren på en omvisning i Sankt Lukas Stiftelsens dejlige have og hør bl.a. om de gamle, spændende træer.
20 JUN
Udstilling | Omvisning

Lindely plejeboliger hos Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsens Venner, kl. 14-15.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 14-15.
Pris: (Fri entré)
Besøg beskæftigelsens lokaler og hør om livet og hverdagen på Lindely. Sygeplejerske og leder af beskæftigelsen, Else-Marie Mikkelsen tager imod.
20 JUN
Diverse | Workshop

Klub Kapow

Ordrup Bibliotek, kl. 14.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 14.30.
Pris: (Gratis billetter)
Kreaværksted. Klub Kapow er Ordrup Biblioteks kreative hyggehjørne, fast hver tirsdag og torsdag, for børn i alle aldre og deres voksne. Aktiviteterne er forskellige fra uge til uge, så kig forbi biblioteket og bliv inspireret til dagens kreating.
Klub Kapow kører helt frem til skolernes sommerferie.

For alle. Ingen tilmelding
20 JUN
Udstilling | Arkitektur

Brandts Ordrup Kirkegård

G.N. Brandts Have, kl. 15.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Oplev Brandts Ordrup Kirkegård. Besøg kendtes gravsteder og se hvordan kirkegården er rumopdelt. Smukt klippede hække og mange slags træer og buske. Ordrup kirkegård er oprettet før Brandt kom til. Han videreudviklede og udvidede den til størrelsen den har i dag. Få vist de fine elementer som kirkegården indeholder og oplev af også denne kirkegård er til ro og fordybelse
20 JUN
Diverse | Workshop

Kultur & festdage i Gentofte 2019: Musik workshop

Musica Art, kl. 16-18.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 16-18.
Pris: (Fri entré)
Sted: Musica Art
Torsdag 20/6 2019 kl. 16: Musica Art inviterer børn i alderen 5-18 år til en spændende musik workshop med musik og lydkomposition. Tilmelding er påkrævet, da der er begrænset antal pladser. Musik workshop: SMÅ KOMPONISTER.

Musica Art underviser børn og unge i alderen 5-18 år ved en spændende musik workshop med lydkomposition, vi arbejder med fantasien og vores skabende evner og producerer et fælles digitalt musikværk. Alle kan være med, du er velkommen til at medbringe din mobil eller Ipad. Tilmelding er påkrævet.

Tilmelding: Send din tilmelding til sms 23303108 eller info[a]musicaart.dk senest 18/6 med dit navn og din alder, så kan du være heldig at få en plads. Det er gratis at deltage.

Musica Art er en kultur- og undervisningsvirksomhed i hjertet af Hellerup med formidling, koncerter, kor og projektopgaver for erhvervsliv, musikbranche og private
20 JUN
Diverse | Foredrag

Metro-arkæologi: Københavnermode i 1600-tallet

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 16.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 16.30.
Snart åbner en ny metrostation på Rådhuspladsen i København. Få indblik i fund fra udgravninger i 2011-2012, bl.a. tekstiler fra 1600-tallet, der fortæller om brug og genbrug af tøj og om modens udvikling. I 2011-2012 udgravede Københavns Museum store dele af Københavns Rådhusplads i forbindelse med anlæggelsen af det nye Metro City Ring. Der blev gjort fund helt fra vikingetid til moderne tid, men størstedelen af fundene stammer fra 1600-tallet, hvor byens voldgrav blev fyldt op med affald. Voldgravsfyldet indeholdt mange forskellige genstandegrupper, lige fra keramik, glas og legetøj til mønter, sko og tekstiler. Især tekstilerne vil blive berørt i dette foredrag, da de fortæller om byens borgere, om brug af tøj samt om modens udvikling gennem 1600-tallet. Kom og hør, hvad der lå på Rådhuspladsen engang, der hvor den nye metrostation åbner inden længe. Arkæolog Charlotte Rimstad fra Nationalmuseet fortæller.

Gratis. Ingen tilmelding
20 JUN
Diverse | Workshop

Dansk Café

Gentofte Hovedbibliotek, kl. 17.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter)
Would you like to practice your Danish? Then join us at the library for Dansk Café. At this recurring event volunteer Danes act as language ambassadors and try to guide you through the tongue-twisting guttural mess that is the Danish language. All levels are welcome. The library offers coffee and tea at this event.

Gratis. Ingen tilmelding
20 JUN
Diverse | Ekskursion

Kirketur til Tibirke Kirke UdsolgtBi

Vangede Kirke, kl. 17-21.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 17-21.
20 JUN
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

Sommerkoncert med Missiaskirkens Koncertkor

Messiaskirken, kl. 19-20.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19-20.
Pris: (Fri entré)
Messiaskirkens Koncertkor synger impressionistiske stemninger, nordisk kormusik og danske sommersange. Damekoret Gentofte International Singers er med som gæstekor. Efter koncerten bydes der på en forfriskning.
20 JUN
Motion | Vandretur/stavgang

Aftentur i Ordrup og omegn

Ordrup Station, kl. 19-21.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19-21.30.
Pris: (Gratis)
Gå med Dansk Vandrelaug på aftentur. Ruten er på 8 km og går fra Holmegårdsparken til Ordrup Kirkegård. Brandts Have, Ellemosen, videre til Skt. Andreas Kirke og ad Nonnestien til Ordrup Park. Vi slutter, hvor vi starter. På stationen.
20 JUN
Musik | Jazz

Gentofte Jazzklub præsenterer Veronica Mortensen Quartet

Byens Hus, kl. 19.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Medlemmer kr. 100 / Gæster kr. 150 - Place2book.dk)
Sted: Byens Hus
Veronica Mortensen med sin quartet, der ud over hende selv består af Magnus Hjort (klaver), Anders Fjeldsted (bas) og Janus Templeton (trommer). Koncerten varer 2 x 45 minutter.
20 JUN
Musik | Klassisk

Gentofte Kulturdage: Koret Doo Wop under ledelse af Katrine Gravesen synger soul og pop

Hellerup Kirke, kl. 19.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30.
20 JUN
Musik | Andet/Ukendt

A capella med Doo Wop

Hellerup Kirke, kl. 19.30-20.30.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 19.30-20.30.
Pris: (Fri entré)
Oplev det helt særlige ved af capella sang, når det store 30 personer store kor Doo Wop synger i Hellerup Kirke op, helt ud til sidste stolerække. Koret lover rytmiske overraskelser og numre af bl.a. Agnes Obel, Savage Garden, Lukas Graham og Lady Gaga.
20 JUN
Teater | Revy/kabaret

Cirkusrevyen 2019

Dyrehavsbakken, kl. 20.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Cirkusrevyen
Download liste som pdf