Spring til indhold

Arrangementer

Østergården, Motion: Gymnastik/aerobic

Afspænding og bevægelse - hensyntagende

Formålet med denne træning er at blive bedre til at mærke, afhjælpe og. forebygge belastninger, at styrke og lindre og samtidig få mere energi og. velvære i kroppen.

Mere

Karen Andersens lokaler, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09-11.45

Vævning på skaftevæv

Du. kan blive undervist i at væve på skaftevæve. Der undervises individuelt og der. er en væv pr. deltager. På holdene er der både "nye" og "gamle" elever det. giver en god dynamik og meningsudveksling. Under viser: Karen.

Mere

Reersøhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 14-15.30

Hensyntagende yoga - Reersø

På dette hold kan du sagtens være med,. hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som. afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Rynkevangskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Hensyntagende yoga - Kalundborg

På dette hold kan du sagtens være med, hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Amu Juul, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 18.30-21.30

Møbelpolstring

På. kurset lærer du hvordan, man sætter gamle møbler i stand. Det kan f.eks. være. et arvestykke der skal bevares eller et loppefund. Vi tager det helt fra bunden.

Mere

AOF Holbæk Kultur og Fritid, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Mental styrketræning

Vil. du gerne have større indsigt og selvværd? Har du brug for indre ro og samtidig. mere energi? Ønsker du bedre trivsel og livsglæde? Så er dette kursus lige. noget for dig. Med udgangspunkt i psykologi, kommunikation og mindfulness får.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 25 mødegange kl. 17-18.40

Italiensk 2

Italien er farver, dufte, smag men. frem for alt lyde. Det italienske sprog er som musik. Hvis du kan lide alt. dette, hjælper vi dig med at lære Il Bel Paese (Italien) at kende ved hjælp af. tekster og simple gruppesamtaler.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 09.30-10.40

Stolegymnastik - hensyntagende

For dig, som gerne vil dyrke motion, men du har brug for en stol indenfor rækkevidde, i de fleste af hverdagens aktiviteter. Vi arbejder i bløde og korte intervaller, der giver ro til at mærke både bevægelsens og pausens energi i kroppen.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 12-13.10

Træning for knæ, hofter og ankler

Hensyntagende undervisning. For dig der mærker det slidte "bentøj" begynde at svigte. Du træner stabilitet, styrke og balance omkring de enkelte led og den funktionelle sammenhæng mellem disse.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Huset ved Brylle Skole, Diverse: Andet 16 mødegange kl. 19-21

Tunesisk hækleaften

Tunesisk hækling er en blanding af strik og hækling.

Mere

Odde skole, Nordskolen, Musik: Gospel/Kor/Fællessang 13 mødegange kl. 17-20

Sang

Kan. du godt lide at synge?. Vil du gerne blive bedre til at synge?. Mangler du teknik. og øvelser til sang?. Du lærer om sangerkroppen, støtte, opvarmning af krop og. stemme, hvor dit stemmeleje ligger og meget mere.

Mere

Odde skole, Nordskolen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-20

Trommesæt

Vil. du gerne lære at spille trommesæt?. Vil du gerne spille i et band?. Har du et. band og vil gerne blive bedre på trommerne?

Mere

Odde skole, Nordskolen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-20

Klaverundervisning

Vil. du gerne lære at spille klaver?. Vil du gerne kære nye ting til det du allerede. kan?. Er du til klassisk eller rytmisk klaver?. Du kan det hele til denne. klaverundervisning.

Mere

Karen Andersens lokaler, Diverse: Undervisning

Vævning på skaftevæv

Du kan blive undervist i at væve på skaftevæve. Der undervises individuelt og der er en væv pr. deltager. På holdene er der både "nye" og "gamle" elever det giver en god dynamik og meningsudveksling.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 17-18.30

Dynamisk kropstræning

Velkommen til holdet, hvor du får en fantastisk frisk og bevidstgørende gymnastik, hvor hele kroppen arbejdes grundigt igennem på en sund og hensigtsmæssig måde.

Mere

Bülow Skole, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 17.30-21

Madlavning for mænd - Sønderborg

Sund hverdagsmad og hyggeligt samvær. Kom og vær med til at lave lækker hverdagsmad i køkkenet på Købmandsgården sammen med andre mænd - og mig!

Mere

Kedelhallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik for kvinder

Du får rørt alle led og muskler, og hver gang med musik til. Du får sved på panden, oplever et flow og bliver endnu bedre til at mærke dig selv og din krop, bl.a. via den afsluttende afspænding.

Mere

Arnborg-Kølkær Skole afd. Kølk, Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 19-21.35

Skaftevævning

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-14

Akryl- og oliemaling for øvede

Du bliver undervist i akryl- og oliemaling, farvelære, komposition og billedrum.

Mere

Reersøhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Hensyntagende yoga - Reersø

På dette hold kan du sagtens være med, hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Kildegården, Musikkens Hus, Diverse: Andet 14 mødegange kl. 10-11.40

Syng sammen i Ulige uger

Fællessang er det vi deler med hinanden. Til akkompagnement af skiftevis klaver og harmonika giver musikken og sangen en indre glæde og styrke, der varmer helt ned i fødderne.

Mere

Vor Frue Skole, Diverse: Undervisning 28 mødegange kl. 18-21

Vævning

Her er der mulighed, at nyde vævekunstens glæder. Vi har klapvæve med fire skafter og en stor 8-skaftvæv til rådighed.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 26 mødegange kl. 17-18.40

Engelsk - Conversation

Du kan en del engelsk, men mangler taleerfaring. Vi arbejder på at låse vores passive ordforråd op, dvs. alle de ord vi kender, når vi ser og hører dem, men som ikke er tilgængelige for os, når vi skal bruge dem.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 27 mødegange kl. 09-10.30

Motion med pilates og afspænding

Ved hjælp af træning, kan du lære at bruge din krop mere optimalt. Med denne træning for du både styrket kroppen, og forbedret din kropsholdning.

Mere

P-plads Vindekilde Strandvej 400 m nord for Kårupvej, Motion: Vandretur/stavgang 10 mødegange kl. 12-15

Mindful vandring

Vi vil udforske det smukke Odsherred, bevæge. vores kroppe og forbinde med os selv. Vi begynder hver tur med en opvarmning. bestående af yogainspirerede bevægelser, der både stimulerer kroppen, og.

Mere

AOF Aabenraa Gasværksvej, Diverse: Undervisning 22 mødegange kl. 18-20.30

Navigation/Duelighed - teori

For at kunne bestå og få retten til et Duelighedsbevis er der en række færdigheder man skal kunne. Prøveforløbet består af en onlineprøve, en mundtlig prøve/fremlæggelse og en praktisk færdighedsprøve i en båd.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha Yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 10.45-12.15

Fedtmulerne - hensyntagnede undervisning

Du er lidt rund, og vil gerne arbejde kroppen igennem og styrke dit daglige velvære.Vi træner, griner og sveder med let muskeltræning, balance, koordination, smidighed og afspænding.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 12.20-13.50

Kol - fokus på lungerne

Hensyntagende specialundervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere