Spring til indhold

Arrangementer

Risbjerg Kirke, Diverse: Andet

Mødestedet i uge 21

Åbent hver mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 13.00-16.00 i kirkens dagligstue. I kirkens måske hyggeligste rum med udsigt til haven, finder du Mødestedet, som er Hvidovres hyggeligste cafe.

Mere

Slette Strand, Diverse: Natur kl. 10-15

Try Outdoor i Slettestrand

Klar til en vild Pinsedag fyldt med natureventyr? Det er tid til endnu en omgang Try Outdoor, og i år er programmet endnu vildere og mere spændende end nogensinde før!

Mere

Gulddysse Kulturgård, Udstilling: Billedkunst 10:00 - 16.00

Kunst i Pinsen

12 kunstnere arbejder og udstiller i kulturgårdens værksteder og sale i anledning af "Kunst i Pinsen", maleri, keramik, smykker, tekstil- og papirkunst.

Mere

Fri entré

Thyborøn Havn, Diverse: For børn kl. 09.30-15

Saltfestival i Thyborøn - Salt Å Thyborønsk

Klar til at dykke ned i en festlig oplevelse, der får dine smagsløg til at juble? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi byder dig velkommen til en festival, hvor fisk og skaldyr er hele omdrejningspunktet.

Mere

FOF Musikskolen Nørreport, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-20.30

Lær at mixe en popsang fra bunden - workshop

I denne workshop får du udleveret alle sporene fra en popsang, og med hjælp fra underviseren skal du mixe din sang fra start til slut på din egen computer i det program, du er vant til at arbejde i. Vi ser blandt andet på:.

Mere

Museum Silkeborg Papirmuseet, Diverse: Andet kl. 16:00

Se Silkeborg fra oven i maj 2024

Se Silkeborg fra 70 meters højde d. 7. maj og d. 21. maj.

Mere

Entré: 50 kr

Det Sønderjyske Sangcenter, Musik: Gospel/Kor/Fællessang

Fællessang - sommer

Det Sønderjyske Sangcenter er endnu engang klar med fællessang for alle interesserede - unge som ældre. Dette gøres i samarbejde med FOF Sønderborg. At synge sammen giver energi, fællesskab og velvære.

Mere

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning kl. 00

Relationer

En fotodokumentar udstilling lavet af 11 fotojournaliststuderende fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX). Vores nationers kulturer og religioner er med til at definere og forme, de liv vi lever som mennesker.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16.10-17.25

Pilates 2 + ballet barre træning

Holdet er for dig som har lavet pilates før og kender til de grundlæggende Pilates principper og basisøvelser. Du har lyst til at blive udfordret, men også fordybe dig i allerede kendte øvelser.

Mere

Laurbjerghallen, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 19-20.15

Yoga - Sommerhold

Kunne. du tænke dig at prøve yoga? Så kom med på vores sommerhold med 4 mødegange. Her undersøger vi kroppens mange udfoldelsesmuligheder. gennem yoga. Med elementer fra yogaen, fra.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Natur 3 mødegange kl. 17-20.30

Sank spiselige urter i naturen

Saml spiselige urter i naturen. Kom med ud og lær nogle af de. hyppige spiselige urter at kende, smag på dem og hør om, hvordan de kan bruges. i køkkenet. Vi skal samle vilde urter der kan.

Mere

Skjoldmø Keramik, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-20.45

Keramik hos Skjoldmø Keramik

Kom og vær med til at lave keramik i hyggelige omgivelser. Du vil lære forskellige teknikker, blandt andet blive klogere på formteknikker.

Mere

Osramhuset, Diverse: Baby/barsel kl. 11.45-12.30

Yoga med Baby (Holdforløb)

Kom med til en afslappende yogaoplevelse, når Osramhuset afholder holdundervisning i Yoga med Baby! Kurset bliver afholdt som et forløb bestående af seks kursusgange:.

Mere

Entré: 400 kr

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.15-16.45

8 Uger med bindevævet i fokus

I dette forløb får du muligheden for, i ro og mag at udforske bindevævets betydning og sammenhæng i din krop. Forløbet er for dig som: har tilbagevendende spændinger i skuldre og nakke. har diffuse smerter i kroppen.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 16.30-18

Yoga med Connie

Klassisk Hatha yoga med både stående, siddende og liggende øvelser, der alle vil styrke og smidiggøre hele kroppen, og som vil udføres i et roligt tempo og med inddragelse af åndedrættet.

Mere

RUMMET, Udstilling: Kunsthåndværk Mandag - fredag kl. 11-17.30 / Lørdag kl. 11-14.00

KONTRAFEJ

Kunsthåndværker Bettina Schori & keramisk formgiver Hanne Marie Leth Andersen har botaniseret i de løsrevne og afkoblede dele i ansigtet og med det afsæt, er der opstået nye personligheder med særegenhed og identitet.

Mere

Fri entré

Aktivitetscenter Teglværksparken, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for seniorer i Korsør med Birgith Laursen

Yoga er for alle - uanset alder, helbred og erfaring. Der findes nemlig yogaformer for enhver krop og smag - og det er let at komme i gang.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 17.45-19.25

Yoga for alle

Holdet er for alle. Du kan både deltage, hvis du ingen erfaring har og også, hvis du har dyrket yoga før. Det er ikke kun en yogaretning, vi dyrker, men flere forskellig.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 19.30-21.10

YIN Yoga

Er en stille og meditativ form for yoga. Du vil blive instrueret ind i en stilling, som du holder i op til fem minutter.

Mere

Kedelhallen, Diverse: Andet 10 mødegange kl. 17-20.10

Podcast for begyndere - fortællinger i lyd

Podcasten er samtidens nye yndlingsmedie - digitalt, on demand, og (for det meste) gratis. Det er også fantasiens yndlingsmedie.

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Russisk - begyndere

Er du interesseret i Rusland, og drømmer du om at lære russisk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Rusland.

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Italiensk - niveau A1+

Har du allerede lidt kendskab til det italienske sprog, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1?. Hvordan foregår undervisningen?

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 18-19

Vild med dans - begyndere

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Italiensk - niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til italiensk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1+?. Hvordan foregår undervisningen?

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Russisk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til russisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i russisk for begyndere?

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 19.10-20.10

Vild med dans - letøvede

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 20.20-21.20

Vild med dans - øvede

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive. Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Mere

Opdagelsen, Diverse: Andet 6 mødegange kl. 17.30-20.30

Bålmad for mænd - ULIGE uger, Køge

Bålmad for mænd - fællesskab med råhygge, natur, ild og mad. Kom med ud - og lær at lave lækker mad over ild. Vi mødes hver anden uge omkring et bål. Find nye venner i nye fællesskaber.

Mere

Bjørnholts Musikskole, Diverse: Undervisning

Lær at spille på guitar eller ukulele i Silkeborg

Som guitar og ukulele entusiast, kan jeg kun fortælle dig, at du vil få en helt speciel oplevelse, ved at prøve og lære at spille på enten en guitar eller ukulele.

Mere

Yoga Being, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 15.45-16.45

Yoga for teens and tweens

Dette hold er specielt tilrettelagt for teens og tweens, hvor der ikke skal præsteres eller konkurreres.

Mere