Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 26469 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde fra/efter 27. okt. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgenandagt v/ Lotte Forchhammer

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke, kl. 08.05.

Diverse | Foredrag

Tilbage til fremtidens København i starten af 00'erne

DAC, Dansk Arkitektur Center, kl. 08.15-09.15.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 08.15-09.15.
Pris: Fri entré
I 00'erne nærmest eksploderede en ukuelig optimisme ud af København, der ellers havde ligget henslumret i økonomisk og åndelig håbløshed i årtier. Hvad betød det for den tids forestillinger om fremtidens København? Og hvordan endte udviklingen med at blive endnu vildere, end vi havde forestillet os?

En politisk ambition om igen at gøre København til økonomisk drivkraft for hele Danmark, var omkring årtusindskiftet for alvor ved at lykkes. Metroen skulle til at åbne, og der var taget hul på et ambitiøst projekt om at skabe et helt nyt stykke København: Ørestad, hvis ambitioner strakte sig mod den anden side af Sundet. Samtidig blev kimen til både visionær ny arkitektur og store nye byudviklingsområder lagt i disse år.

Vi har inviteret to af hovedpersonerne bag Københavns kolossale forvandling i starten af 00'erne: tidligere bygge- og teknikborgmester Søren Pind og Jan Christiansen, der i perioden var Københavns stadsarkitekt.

Sammen genbesøger vi forestillingerne om fremtidens København i en tid, hvor interessen for København for alvor begyndte at boble, og stjernearkitekterne pludselig bankede på for at være med. Og vi får deres syn på, hvordan byen har udviklet sig siden og fortsat skal udvikle sig.

Dagens vært er Lars Fjendbo Møller.

Om MorgenDAC
MorgenDAC er byens vigtigste morgenkaffe! Et ugentligt event for alle, der engagerer sig i byens udvikling - eller gerne vil det. Over en kop kaffe graver vi ned i et aktuelt emne i behagelige omgivelser. Vi har fokus på samtalen, hvor du får en nuanceret opdatering på de mest aktuelle spørgsmål i arkitektur og byudvikling. I løbet af en lille time vil du få de vigtigste, sjoveste eller mest overraskende perspektiver - og blive klædt på til at snakke med andre om dem.

Du kan lytte til podcasts fra vores tidligere MorgenDAC-events. Dem kan du fx her eller ved at søge på MorgenDAC LIVE: https://podcasts.apple.com/dk/...

Du kan også læse om og lytte til vores andre podcasts her: https://dac.dk/podcasts
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgenandagt

Bellahøj Kirke, kl. 08.30.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 08.30.
Efter morgenandagten er der gratis kaffe og franskbrød.
Diverse | Gudstjeneste

Anden gudstjeneste

Frederikssund Kirke, kl. 08.30-09.30.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 08.30-09.30.
Morgenandagt.
Diverse | Andet

Morgensang i Lundehus kirke

Lundehus Kirke, kl. 09.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.
Lundehus kirke morgensang for alle som har tid og lyst. Vi synger primært fra Højskolesangbogen og der er rig mulighed for at ønske sange.
Børn | Andet

Babysalmesang 9.30 og 11.00

Gladsaxe Kirke, kl. 09.30.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.30.
Babysalmesang i Laden. Holdene er opdelt efter alder og bagefter er der tid til en kop kaffe. Alle kan være med og det er gratis at deltage. Tilmelding kan ske på musikforboern@yahoo.dk. 9.30: babyer 7-12 mdr. 11.00: babyer 2-6 mdr.
Børn | Andet

Babysalmesang

Gundsømagle Kirke, kl. 09.30.

Børn | Skuespil

Verdens mindste historie

Jægerspris Amatør Scene (JAS), kl. 09.30.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.30.
Pris: Entré: 30 kr
Et musikalsk møde mellem en almindelig pige og en mærkelig pingvin, der kan stå på ­hovedet og fløjte. Pingvinen spiser fem fisk til morgenmad og taler flydende pingvinsk. To charmerende skuespillere sørger for, at det unge publikum, der måske oplever t.
Børn | Skuespil

Ivalus første Sang

Anemonen, kl. 09.30 & 11.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.30 & 11.
Pris: Entré: Abonnement/Klub: 95 kr, Børn/Unge: 65 kr, Løssalg: 135 kr, Seniorer: 115 kr, Voksen/Studerende: 95 kr Køb/bestil billet
Sted: Anemonen
Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 6 år. Varighed: 45 min uden pause. Knud Rasmussen skrev i Den Store Slæderejse, at "... sange er tanker, der synges ud med åndedrættet, når menneskene lader sig bevæge af stor kraft og ikke længere kan nøjes med almindelig tale (...) Når de ord vi behøver, skyder op af sig selv, (...) får vi en ny sang."

Ivalus første Sang er historien om en lille helt, som på forunderlig vis digter sin allerførste sang - og derved redder hele sin familie.

Den handler om mod, og om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når man har allermest brug for dem.

Og så handler den om at gøre dét, man ikke må - når det er allermest nødvendigt

Medvirkende: Claus Mandøe

Dukkemager: Niels Willum Andreasen
Lysdesigner: Morten Ladefoged
Instruktør: Claus Mandøe
Børn | Skuespil

Klar, parat, start

Det Lille Teater, kl. 09.30 & 11.30.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.30 & 11.30.
Pris: Entré: Abonnement/Klub: 85 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: 4-10 år. Varighed: 50 min uden pause. Klar, parat, start' er en forestilling om at være en del af fællesskabet og alligevel være sig selv for de 4-10-årige og deres voksne.

Fire venner samler på sjove og sære ting, og de mødes hver dag i en kælder for at se på dem. En dag beslutter de sig for at gøre noget andet, end de plejer. Det bliver starten på noget nyt og fører til nye oplevelser. Men hvem bestemmer så? Og er der plads til alles mening?

Det Lille Teater skaber en hyldest til håbet, fantasien og den magi, der opstår, når vi drømmer sammen, drømmer om nye måder at være sammen på eller bare drømmer om en tur til stranden

Medvirkende: Rikke Bilde, Maja Skovhus Rehøj, Jens Gotthelf, Jakob Højlev Jørgensen

Instruktør: Alex Byrne
Scenograf: Marie Rosendahl Chemnitz
Lysdesigner: Mikkel Jensen
Dramaturg: Trine Wisbech
Teater | Anden forestilling

Aflyst! Workshop - pAp-kAs - kun for inviterede daginstitutioner

Greve Bibliotek, kl. 09.30-10.15.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.30-10.15.
Pris: Fri entré
Her kan du booke workshop der knytter sig til børneteaterforestillingen "pAp-kAs". Vi læser en bog, der knytter sig til forestillingen.

Bagefter skal vi sammen kréere en flot, stor skulptur i pap, som kan udstilles i biblioteket
Børn | Skuespil

Mio, min Mio

Teatret Zeppelin, kl. 09.45 & 12.15.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.45 & 12.15.
Pris: Entré: Abonnement/Klub: 125 kr, Børn/Unge: 95 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 125 kr, Løssalg: 165 kr, Voksen/Studerende: 125 kr Køb/bestil billet
Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 7 år. Varighed: 75 min uden pause. Var der nogen der hørte radio den femtende oktober sidste år. Var der nogen der hørte at de efterlyste en dreng som var forsvundet? Efterlysningen startede sådan her: "Politiet efterlyser den 9-årige Bo Wilhelm Olsson, der har været forsvundet fra sit hjem siden i forgårs klokken 18..."

Det er historien om Bo, der forlader sine plejeforældre og rejser gennem dag og nat og finder sin rigtige far: Kongen i "Landet i det Fjerne". Her er Bo ikke længere Bo, men kongesønnen Mio, som får en vigtig mission. Kun Mio kan bekæmpe den onde ridder Kato.

Ingen har vel betydet så meget for skandinavisk børnelitteratur som Astrid Lindgren

Medvirkende: Laura Skjoldborg, Mie Brandt, m.fl.

Lyddesigner: Rasmus Christner Månsson
Lysdesigner: Martin Danielsen-Barnung
Scenograf: Aleksandra Levon
Instruktør: Amanda Linnea Ginman
Produktionsleder: Peter Edward Rasmussen
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Morgensang

Christianskirken, kl. 09.45-10.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 09.45-10.
Diverse | Andet

Strikkecafé

Adventskirken, kl. 10.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 10.
Cafeén har åbent hver tirsdag fra kl. 10.00 til kl. 13.00. Vi Strikker og hygger over en kop kaffe med brød. De færdige varer sælges, og overskudet går til kirkens menighedspleje. Læs mere her.
Diverse | Andet

Babysalmesang - holdstart 20/10

Filips Kirke, kl. 10.

Diverse | Andet

Læsekreds i Huset i Annisse

Huset i Kirkestræde, kl. 10.

Børn | Andet

Babysalmesang

Gl. Holte Kirke, kl. 10.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 10.
Er for 0-1 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Til levende musik på flyglet og under ledelse af en sanger og rytmikunderviser giver vi børnene mulighed for at opleve salmerne gennem sanserne: ved at se, føle, lytte og bevæge sig. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i barnet. Kirkens smukke rum medvirker til at skabe en helt særlig oplevelse for både børn og voksne. Musik stimulerer det lille menneskes udvikling og giver de voksne et fredfyldt åndehul. Salmerne og sangene kan du også bruge derhjemme f.eks. til godnatsange. Vi glæder os til at møde dig og dit barn. Ved Eva-Louise Rønnevig, sangpædagog, og Bo Riemer, pianist. Info og kontakt: Bo Riemer, tlf.: 6165 4918 eller mail: organist@glholtekirke.dk
Børn | Andet

Babysalmesang 2-6 måneder

Højdevangskirken, kl. 10.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 10.
Kirkens smukke rum danner rammen om en ugentlig musikalsk hyggestund for børn og voksne. På holdet får du mulighed for at lære nye og gamle salmer, børnesange og lege og sjove danse. Alle kan deltage, uanset forudsætninger, bare man har en baby og har lyst til at lære noget nyt. Den voksne, der ledsager barnet, kan være både mor eller far, bedsteforældre eller børnepassere. Det er bedst, hvis din baby er mellem 2-7 måneder ved holdstart. Deltagelse er gratis. Underviser er Svafa Thorhallsdóttir Første gang efter sommerferien er tirsdag den 1. september. Efterårsferie tirsdag den 13. oktober Juleafslutning tirsdag den 15. december Tirsdag kl 10:00, 2-6 måneder og kl 11:00, 6-12 måneder
Børn | Andet

Babymusik hold 1

Timotheuskirken, kl. 10.

Tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 10.
Kom og få en musikalsk oplevelse med dit barn. Sammen med en uddannet musikpædagog synger og danser vi. Vi laver fagter og sanglege til både salmer og sange. Vi stimulerer barnets sanseudvikling og har en nærværende stund med vores små børn. Alle kan være med. Tvillinger og trillinger er velkomne. Pris for 8 gange: 200 kr. Underviser: Regitze Ida Tetzlaff
Diverse | Møder

Pusterummet

Kildevældskirken, kl. 10.