Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 28876 events i Nordsjælland/Køge/Roskilde fra/efter 4. aug. 2020

Diverse | Gudstjeneste

Hospitalsgudstjeneste

Præstebro Kirke, kl. 14.

Diverse | Andet

Zines - grafiske fortællinger og tegneserier

Roskilde Bibliotek, kl. 14.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 14.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Zines er små hjemmelavede bøger eller hæfter. De kan være foldet, syet, hæftet eller bundet.

Indholdet kan være lyrik, fotos, collage, illustrationer, grafiske fortællinger, tegneserier eller andet.

Der er plads til forskellig stil og man behøver ikke på forhånd at have erfaring eller en idé.

I løbet af workshoppen vil vi producere og lave ét (eller flere) små zines. Vi vil have fokus på grafiske fortællinger og tegneserier. Hvis du arbejder på et større projekt, eller drømmer om det, kan vi også snakke om det.

Underviser: Tegneserieskaber Kristine Tiedt
Teater | Skuespil

Hjem til Blågården

Blågårds Plads, kl. 14, 14.30, 15, 15.30 & 16.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 14, 14.30, 15, 15.30 & 16.
Pris: (Entré: 160 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
En site-specific lydvandring om kærlighed, Dronning Margrethe og en begravet baggårdsløve Hen over sommeren kan du tage på interaktiv og site-specific lydvandring omkring det sociale boligbyggeri "Blågården" på Nørrebro i København. HØRT har udviklet en coronasikker vandreforestilling - en slags skattejagt efter historier og steder, som du ikke anede eksisterede. Forestillingen spiller på udvalgte dage fra juni-august. BAGGÅRDE, BROSTEN & EN BEGRAVET LØVE Hjem til Blågården er en tiltrængt analog kulturoplevelse i en tid hvor det digitale har kuppet vores møde med kunsten. Fra et givent sted, sænkes en kuffert ned fra et vindue ved lydvandringens start. Jagten på områdets fortællinger kan begynde. I kufferten ligger et skattekort og ledetråde, som sender publikum på egen hånd ind i et - for udefrakommende ubetrådt område - gennem grønne baggårde, stier og henover brosten. Undervejs interagerer de med historierne og området og sætter sammen fysiske spor på deres vej, ligesom fortællinger og mødet med Blågården skal sætte spor i dem. Hjem til Blågårdens fortællinger giver både et hverdagsligt og historisk indblik i hvad området er og betyder for dem der færdes dér. Publikum møder blandt andet Mohammed som fortæller om dengang han mødte Dronning Margrethe på Blågårdens bibliotek og Jasmin fortæller, hvor i Blågården en løve ligger begravet. PRAKTISK OM FORESTILLINGEN: For at sikre en corona-sikker kulturoplevelse, kan forestillingen kun bookes i hold (2-5 pers) og alle i publikum skal selv medbringe opladet smartphone og høretelefoner, så de kan afspille historierne undervejs. Lydvandringen er oplagt med en date under armen, som aktivitet med den pukkelryggede eller kollegaerne og endda passende med barnevognen på slæb. Alder: 10+. Varighed: 60-90 min - publikum er på egen hånd, og kan selv sætte tempoet. Pris: 150 pr gruppe (2-5 pers.). Info: info@hoert.dk / 30245061. OBS: Oplevelsen er udendørs, og aflyses eller refunderes ikke i tilfælde af dårligt vejr, så der opfordres til vejr-passende påklædning
Diverse | Andet

Håndarbejde i gården

Anna Kirke, kl. 14-16.30.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 14-16.30.
Sted: Anna Kirke
Læs mere om tilmelding på www.annakirke.dk!
Diverse | Ekskursion

Byvandring, København, byen med de mange tårne

Københavns Universitets Hovedbygning, kl. 14-17.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 14-17.
Pris: (Pris: 200 kr) Køb/bestil billet
Tag med på byvandring rundt i København, oplev den smukke by med de mange tårne. Vi mødes foran trappen til Københavns universitet, her vil I høre lidt om de kendte personer, der har boet omkring universitetet. Vi kigger indenfor i den gamle bygning. Tag med på byvandring rundt i København, oplev den smukke by med de mange tårne.

Vi mødes foran trappen til Københavns universitet, her vil I høre lidt om de kendte personer, der har boet omkring universitetet. Vi kigger indenfor i den gamle bygning.

Bagefter går vi over Frue Plads for at besøge Domkirken med udsmykning af Thorvaldsen og bispegården. Derfra går turen til Gammel Torv, byens ældste torv og med byens ældste springvand, videre over Nytorv med domhuset. Slentre gennem de smalle stræder forbi det hus, hvor brygger Jacobsen startede ølproduktionen videre mod kanalen, hvor vi kigger over mod Slotsholmen med Christiansborg, og nyder udsigten med de mange tårne og får fortalt om det vi ser.

Vi går over Højbro Plads og gennem strøget op til Kongens Nytorv, forbi Det Kgl. Teater og ned igennem Nyhavn, ser på de gamle skibe og hvor H.C. Andersen boede. Videre til Amaliehaven over Amalienborg og ned mod Langelinie, hvor vi ser Gefionspringvandet over til Christian 4. forsvarsværk Kastellet og slutter turen ved Den lille Havfrue, hvor vi kigger over på Holmen og Mastekranen.

På hele byvandringen vil jeg fortælle om de ting, vi ser.

Denne tur - men på et andet tidspunkt eller sprog

Har du lyst til denne tur, men på et andet tidspunkt eller sprog er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 41562859, så finder vi en løsning sammen medl dig.

Følg os på Facebook

Følg GuideserviceDanmark på Facebook og vær opdateret om guidede ture i hele Danmark www.facebook.com/GuideserviceDK/

Hvem er Guideservice Danmark

Guideservice Danmark tilbyder guider og guidede ture i hele Danmark og på mange sprog. Du kan enten vælge en af vore fastsatte datoer eller du kan selv vælge dato, tidspunkt og sprog.. Du kan se alle turforslag i hele Danmark her: www.guideservicedanmark.dk/se-turforslag/

Andre ture og sprog

Har du brug for en skræddersyet tur et sted i Danmark, vil vi glæde os til at høre fra dig og hjælpe med at arrangere den. Med en skræddersyet tur vælger du selv tid, sted, sprog og hvis ikke et af vore eksisterende turbeskrivelser rammer dit ønske, så hjælper vi med at lave det helt rigtige indhold og turbeskivelse. Du kan altid kontakte os på tlf. 41562859
Diverse | Ekskursion

Historisk og ny tolkning - mjødsmagning og rundvisning på Snoremark

Snoremark Mjødbryggeri, kl. 14.30.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 14.30.
Kom til et par hyggelige timer, hvor I skal smage på den nordiske kultur drik mjød. Smagningen har både fokus på den historiske viden og mytologiske fortælling om mjød, men også den moderne gentolkning af mjød, som har høstet stribevis af priser i konkurrence med anden frugtvin
Diverse | Lyrik/oplæsning

F*** det perfekte!

Roskilde Bibliotek, kl. 15.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 15.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Forfattersamtale om unge, præstationsangst og perfekthedskultur. Kom til eksklusiv eftermiddag med forfattere, snacks og bøger.

Ditte Wiese har skrevet romanen "Og så drukner jeg" om 18-årige Josephine, der forsøger at være perfekt og leve op til alles forventninger.
Oplev Ditte Wiese i samtale med Anna Arendse Thorsen, forfatter til "Filterløs", en roman om gymnasieeleven Alma, der skjuler sin angstdiagnose for omverdenen.

Under forfattersamtalen kan du bidrage med dine egne erfaringer, hvis du har lyst.

Du får begge bøger med dig hjem.

Arrangementet afholdes uden for i den lukkede gårdhave på Roskilde Bibliotek. I dårligt vejr flyttes arrangementet til bibliotekets sal.
Vi mødes ved bibliotekarbordet
Børn | Andet

Design din egen mulepose med dyr og insekter

Kreativt hus for børn - Algade 31, kl. 15.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 15.
Arrangør: Roskilde Bibliotek
Design jeres helt egne muleposer med insekter og dyr. De kreative sæt indeholder tekstiltuscher, skabeloner og muleposer, så du kan lave de sejeste og smukkeste tasker.
Obs: Muleposer kan købes hos os for 10 kr. I må også gerne tage jeres egen med hjemmefra.

Ingen tilmelding
Diverse | Gudstjeneste

Plejehjemsgudstjeneste ved Mette Munk Bie

Plejecenter Sct. Jørgensbjerg, kl. 15-16.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 15-16.
Plejecenter Sct. Jørgensbjerg. Møllehusvej 118. 4000 Roskilde.
Børn | Andet

Fortæl din historie med Morten Dürr og Patrick Steptoe

2200Kultur, kl. 15-17.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 15-17.
Pris: (Gratis, men tilmelding)
Sted: 2200Kultur
For børn og unge fra 10 år. Kan tegneren Patrick Steptoe og forfatteren Morten Dürr tegne og fortælle historien om dengang du vandt Marsmesterskabet i skateboard? Eller hvad med dengang du reddede din far fra den selvkørende spøgelsesbilist? Kom og giv Patrick og Morten din udfordring. Arrangement er for børn og unge fra 10 år og afholdes foran bogportene på Den Røde Plads, i tilfælde af regnvejr rykker vi indendørs
Børn | Andet

Fortæl din historie med Morten Dürr og Patrick Steptoe

Nørrebro Bibliotek, kl. 15-17.

Du fortæller - De tegner. Fortæl din historie med Morten Dürr og Patrick Steptoe
Kan tegneren Patrick Steptoe og forfatteren Morten Dürr tegne og fortælle historien om dengang du vandt Marsmesterskabet i skateboard? Eller hvad med dengang du reddede din far fra den selvkørende spøgelsesbilist? Kom og giv Patrick og Morten din udfordring.

Arrangement er for børn og unge fra 10 år og afholdes foran bogportene på Den Røde Plads, i tilfælde af regnvejr rykker vi indendørs.
Tirsdag den 4. august 2020 kl. 15.00-17.00

Tilmelding nødvendig på Billetto:
Børn | Andet motionstilbud

Super Tuesday i Birkerød Svømmehal

Birkerød Svømmehal, kl. 16.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 16.
Pris: (Gratis)
Arrangør: Rudersdal Idræt
Kom til forrygende super tirsdage i sommervarmen. TIRSDAGE I UGE 31 og 32. Hele svømmehallen bliver fyldt med leg. Musik, havfrusvømning, forhindringsbane, bål, saft og skumfiduser og udendørsbassinet venter på dig.

Er du mellem 6 -17 år og bor i Rudersdal, er der fri entre
mellem kl. 16.00-19.45. Medbring dit sundhedskort.

Adgang til SUPER TUESDAY er inddelt i tidsintervaller:
16.00-17.45
18.00-19.45

Der må maks. være 40 personer i svømmehallen af gangen. Adgang er efter først-til-mølle princippet.

Vi følger myndighedernes anbefalinger for at minimere smittefare i forbindelse med corona.

Svømmehallen er kun til leg på Super Tuesday
Teater | Skuespil

Annas verden

Furesø Marina - Anløbsbro for Bådfarten, kl. 16 & 18.15.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 16 & 18.15.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 160 kr, Løssalg: 190 kr)
Arrangør: Furesø Teater
Moderne dramatik. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 75 min uden pause. Xxx

Medvirkende: Julie Riis, Pelle Nordhøj Kann, Luise Kirsten Skov, Nanna-Karina Schleimann

Instruktør: Jennifer Vedsted Christiansen
Producent: Christine Worre Kann
Scenograf: Lea Burrows
Diverse | Gudstjeneste

Gudstjeneste: Aftenandagt

Bellahøj Kirke, kl. 16.30.

Teater | Show/stand up

Power

Ordrup Park, kl. 17.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17.
Teltet er indrettet så de lever op til myndighedernes krav. Der er 3 indgange, alle pladser er afsprittede før hver forestilling, og der er automatisk en tom plads mellem hver familie. Loger er kun forbeholdt én familie. Der skal betales for min. 4 pladser og disse kan kun reserveres på billettelefon 20 86 60 10
Vi gør opmærksom på at Cirkus Baldoni er ikke en del af regeringens sommerpakke og vores billetpriser er derfor som de plejer.

Priser: + gebyr kr. 10 pr. billet:
Diverse | Andet

Cirkus Arli

Virum, kl. 17.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 150-200)
Arrangør: Cirkus Martin Arli
Sted: Virum
Velkommen til vores 50. jubilæumssæson. Vi har sat alle sejl til for at lave en festlig cirkusforestilling og glæder os til at byde jer velkommen i teltet. Vi har gjort alt for at det skal være en sjov, men samtidig sikker oplevelse at besøge Cirkus Arli.
Diverse | Undervisning

Latterklub

Kulturhuset Indre By, kl. 17.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17.
Pris: (Gratis)
Vi er tilbage efter ferie, så du Indbydes til et godt grin tirsdag den 4. august 2020 kl. 17-18. Der skal grines igennem, men en masse forskellige latterlyde: den høje, den stille, den hjertelige, den hyggelige og den lidt uhyggelige og sjove, og mange mange flere.

Kom så og oplev det, tag gerne en med som du vil grine med. Det er latterligt billigt (0 kr.)

Mød LATTERKONGEN® som har grinet i latterklubben tæt på 17 år

Det sker i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K

http://www.indrebylatterklub.dk

Lidt om mig:

Jeg hedder Freddie Sunde og har udført Latterkursus i Danmark siden juli 2003.

Kontakt mig for yderlige information.om LATTERKONGEN® latterkursus tlf. 23 25 33 93 www.latterkongen.dk
Teater | Skuespil

Annas verden

Sophienholm Park, kl. 17 & 19.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17 & 19.
Pris: (Entré: 210 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige af, og som i slutningen af 1800-tallet får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet på toppen af Danmark. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv. Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Men kan hun forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohémekunstner? Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge ? og hvad er konsekvenserne?. En problemstilling, der også er højaktuel i dagens Danmark
Diverse | Foredrag

Huset på Christianshavn

Christianshavns Torv, kl. 17-19.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17-19.
Pris: (Entré: 185 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herlev
Underviser: Lars Herman. Bygningerne i Amagergade, som lagde hus til de udvendige scener i TV-serien fra 70'erne, henstår rimeligt uforandret. Vi skal høre historierne om stedet, tiden og menneskene. Området ved kanalerne er spækket med gode historier, som bare venter på at blive fortalt.

Vi mødes på Christianshavns Torv ved Metrosøjlen og slutter af med en øl på et værtshus
Hold: 2110034
Diverse | Ekskursion

Huset på Christianshavn

AOF Glostrup, kl. 17-19.

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 17-19.
Pris: (Pris: 185 kr) Klik her for at tilmelde dig
Underviser: Lars Hermann. Bygningerne i Amagergade, som lagde hus til de udvendige scener i TV-serien fra 70'erne, henstår rimeligt uforandret. Vi skal høre historierne om stedet, tiden og menneskene. Området ved kanalerne er spækket med gode historier, som bare venter på at blive fortalt
Vi mødes på Christianshavns Torv ved Metrosøjlen og slutter af med en øl på et værtshus.
Bygningerne i Amagergade, som lagde hus til de udvendige scener i TV-serien fra 70'erne, henstår rimeligt uforandret. Vi skal høre historierne om stedet, tiden og menneskene. Området ved kanalerne er spækket med gode historier, som bare venter på at blive fortalt. Vi slutter af med en øl på et værtshus.

Hold: 200034