Gå til hoved indhold

Arrangementskalender

Her får du overblik over arrangementer og oplevelser med kunst og kultur. Er du arrangør, kan du selv oprette et arrangement i kalenderen.
Tilbage til kalenderen

Nytårskoncert: Duoen Villén & Sjølin - guitar og fløjte

Nytårskoncert: Duoen Villén & Sjølin - guitar og fløjte

Karisma og originalitet, er blot nogle af de ord, der kan sættes på den klassiske duo, Villén & Sjølin, der altid bestræber sig på at levere en musikalsk og personlig kraftpræstation.


Det eksisterende repertoire for guitar og fløjte har slet ikke rakt for den efterhånden stærkt sammenspillede duos ambitioner. Derfor arrangerer de selv værker, så de kan formidles på blot to instrumenter. De har begge en lyst og et mod til at vriste sig fri af den faste klassiske ramme og formidle musikken efter egne regler. Uden tøven, men med stor respekt for værkets oprindelige intention, har de som duo kastet sig over både klaverstykker og orkesterværker. Villén & Sjølin er begge uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015. Det er siden blevet til over 150 koncerter sammen og duoen har udviklet et unikt og nærmest telepatisk samspil, hvor humor og ordløs kommunikation udgør en stor del af de visuelle virkemidler. Til koncerten vil duoen spille uddrag fra Nøddeknækkeren, Csárdás af Monti, krydret med lidt nordisk musik.