Ansvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek 2
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,

Kalender

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/3 2011
Frivilligcenter Gentofte
Hellerupvej 24
2900 Hellerup
Tlf: 3940 4648

Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Man-tor 10-15

Frivilligcenter Gentofte er et samlingssted for det frivillige arbejde i Gentofte kommune og gør det nemt for mennesker og foreninger at engagere sig i lokalsamfundet.
Frivilligcenter Gentofte:
- Giver borgere overblik over, hvor de kan yde en frivillig indsats eller deltage heri.br>- Taler foreningernes sag og arbejder for at synliggøre det frivillige arbejde
- Understøtter foreningslivet med lokaleudlån, kurser, sparring og praktisk hjælp.
- Inspirerer til udvikling og nytænkning på det frivillige område.
Alle er velkomne i Frivilligcenter Gentofte, Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte


Viser 2 events fra/efter 18. okt. 2019

Healingsaften med Allan Smith
24 OKT
Diverse | Foredrag

Healingsaften med Allan Smith

Frivilligcenter Gentofte, kl. 19.

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 125 kr)
Sted:
Allan Smith arbejder til daglig med alternativ behandling, og han vil i dette foredrag fortælle om healing og healingsenergierne. Han har bl.a. været næstformand i Healerringen og er stadig aktiv i foreningen. Han har ligeledes medvirket i Temalørdag om alternativ behandling. Læs mere om foredragsholderen på www.heligen.dk
Klarsynsaften
7 NOV
Diverse | Foredrag

Klarsynsaften

Frivilligcenter Gentofte, kl. 19.

Torsdag den 7. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 125 kr)
Sted:
At være clairvoyant er helt normalt. Mange tror at det at være clairvoyant er noget særligt, men i virkeligheden er det helt normalt. Vi kalder det bare at bruge vores intuition. Og det er jo ikke noget særligt, det gør vi jo alle! Og når intuitionen ikke kun er noget, der dukker spontant op, men udvikler sig til at blive noget man kan bruge når der er behov, ja så bliver det til en clairvoyant evne. Foredraget handler om det at være clairvoyant og lidt om hvordan man kan træne den.

Foredragsholderen vil give eksempler på, hvordan hun bruger sin clairvoyante evne til bl.a. at tale med dyr, udrensning af dårlige energier, hjælpe fortabte sjæle videre og ikke mindst clairvoyant rådgivning til børn og voksne.

Undervejs vil der være mulighed for at spørge om dit dyr, din bolig eller andet. Desuden får alle deltagerne hver en lille personlig clairvoyance, der sikkert bringer smilet frem.

Anny Petersen lærte Reikihealing i slutningen af 1987, og det ændrede hendes liv. Healingen åbnede for hendes clairvoyante evne og efter lidt øvelse begyndte hun at bruge den terapeutisk. Først med at lave Aura-tegninger, derefter ved at tale med dyr, rense for dårlige energier, hjælpe sjæle over og fjerne spøgelser og meget andet.

Læs mere på www.reikidanmark.dk
Download liste som pdf