Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/5 2022
Huset No7
Nørregade 7
7400 Herning
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1381, Lon 8.97825


Arrangementer

Huset No7, Sportsturnering: Motorsport kl. 19

Formel 1 med Peter Nygaard og Felix Smith - Live optagelse af Podcast

'Formel 1 med Peter Nygaard og Felix Smith' er på rekordtid blevet en af Danmarks mest populære sport-podcasts. Lytterne er vilde med de to værters blanding af nørderi, rygter, sjov og spændende konkurrencer.

Mere

Pris: Early Bird billet 199 kr

Huset No7, Musik: Gospel/Kor/Fællessang kl. 17

Husets Skæve Kor - MentalTalk ed

Husets Skæve Kor er klar med et hold der markerer åbningen af årets MentalTalk der åbner torsdag den 12. september. Korleder er Rasmus Steenberg. Vi slutter med en koncert i gården. Vi øver 5 gange.

Mere

Entré: Kordeltagelse 250 kr

Huset No7, Diverse: Baby/barsel kl. 09.30-10

Hjertelyd - 1. forestilling

Hjertelyd er en opera for babyer, som udspiller sig i et sanseligt univers af bløde pelsede puder, glatte og uldne teksturer i lyse og mørke skikkelser, hvor babyerne kan gå på opdagelse, mens musikken svæver rundt om dem.

Mere

Huset No7, Diverse: Baby/barsel kl. 11-11.30

Hjertelyd - 2. forestilling

Hjertelyd er en opera for babyer, som udspiller sig i et sanseligt univers af bløde pelsede puder, glatte og uldne teksturer i lyse og mørke skikkelser, hvor babyerne kan gå på opdagelse, mens musikken svæver rundt om dem.

Mere

Huset No7, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 10-14

Harmonika for begyndere og øvede

Dyk ned i. harmonikaens verden og oplev glæden ved at skabe musik. Uanset om du er en. komplet nybegynder eller allerede har nogle færdigheder, vil vores erfarne. instruktør tilpasse undervisningen, så den passer til dit niveau og sikrer, at.

Mere

Huset No7, Diverse: Konference/seminar kl. 10

Ensomhedskonferencen 2024

Ulighed i Ensomhed - Vi zoomer ind på ulighed i ensomhed generelt og ser nærmere på tre grupper, der oplever høje forekomster af ensomhed; mennesker med handicap, etniske minoritetsborgere og mennesker i socialt udsatte positioner.

Mere

Entré: Billet - ikke medlemmer 1.350 kr, Billet - medlemmer 900 kr, Dobbeltbillet - medlemmer 1.200 kr, Dobbeltbillet - ikke medlemmer 1.650 kr

Huset No7, Teater: Show/stand up kl. 19

Anne Bakland - Sengevæder

Sengevæder. Vi har alle sammen hemmeligheder. Og pinlige ting i bagagen. Og vi har helt sikkert masser af fordomme om både os selv andre. For hvad ville folk ikke tænke om en, hvis de vidste, at man tissede i sengen til man var 22?

Mere

Entré: 250 kr

Huset No7, Teater: Show/stand up kl. 19

Rikke Stokland

I det sprudlende tankevækkende show "Hvad vil de gøre ved det" tager Rikke Stokland publikum med på en guidet tour ind i den svære kunst at være ligeglad med andres mening.

Mere

Entré

Huset No7, Diverse: Andet kl. 09

Syevent Efterår 2024

Vi syr i 12 timer og hjælper hinanden, kun 24 pladser.Prisen er inkl. fri kaffe og The.

Mere

Entré: Deltager Syevent 100 kr

Huset No7, Teater: Show/stand up kl. 20

Simon Væver - væver på en lyserød sky

Efteråret bliver en smule sjovere i 2024. en af de ærligste og mest excentriske komikere farter land & rige rundt med et splinter nyt one-man show i hånden: væver på en lyserød sky. simon væver er endelig klar med sit show nummer to!

Mere

Entré

Huset No7, Musik: Funk/Blues/R&B kl. 20

Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse Tribute med den karismatiske sanger Samara Bahrami i front, hylder den legendariske sanger og sangskriver. Dette i en vekselvirkning mellem sang og små fortællinger, som bringer publikum helt tæt på Amy Winehouse.

Mere

Entré: 290 kr + evt. gebyr

Huset No7, Teater: Show/stand up kl. 19

Lasse kvist - fokus

Med humoren som omdrejningspunkt, sin unikke kombination af hypnose, tankelæsning psykologisk manipulation, efterlader Lasse sit publikum med ømme lattermuskler en uforglemmelig oplevelse.

Mere

Entré