Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
6/7 2015
Hammermøllen
Bøssemagergade 21
3150 Hellebæk
Tlf: 4970 8867

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.0666, Lon 12.5527
Åbent: Tir-søn 10-17
Entré: 10 kr.

Våbenhistorisk museum. Café Hammermøllen. Museum for Kronborg Geværfabrik og fiskerlejet Ålsgårde. Kronborg Geværfabrik havde monopol på at fremstille håndvåben til den danske hær i perioden 1745 - 1870. Museet er beliggende i Hammermøllen, der blev opført i 1765, og er den eneste tilbageværende hammermølle i Danmark. I møllen kan man se den rekonstruerede smedie, hvor bøsseløbene blev smedet. I museet er udstillet eksempler på de våben der er produceret på Kronborg Geværfabrik. På udvalgte dage arbejder en smed på Hammermøllen. I museet arrangeres særudstillinger om Hellebæk - Ålsgårde egnens historie. I tilknytning til museet er der et traktørsted: Café Hammermøllen, der serverer lette frokostretter og kaffe/kage. Pinselørdag er der pinsefest på området omkring Hammermøllen, og anden søndag i december er der julemarked i den gamle Hammermølle. I gåafstand fra Hammermøllen ligger Proberhuset, hvor de færdige bøsseløb blev afprøvet inden geværerne blev færdig monteret. Proberhuset er verdens ældste og det eneste af sin slags i Nordeuropa


Viser 2 events fra/efter 4. aug. 2020

Børn | Andet/Ukendt

Nordsjæl Festival

Hammermøllen, kl. 14.

Lørdag den 5. september 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: 350 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Hvad vi det sige at være Nordisk? Oplev Nordsjæl Festival, der fokuserer på Nordisk musik. Her kommer du til at høre musikere fra hele Norden og meget gerne dem, som du ikke lige har hørt om. Igen i år har vi den fornøjelse at kunne invitere til en magisk oplevelse i skoven. Nordsjæl er en festival der kredser om de nordiske artister og hvad det vil sige at være Nordisk.

Nordsjæl handler ikke om en bestemt genre , men om at have noget på hjertet- med noget så flygtigt som en Nordisk tone. Er der særlige kendetegn - noget der binder os sammen på tværs af landegrænser.Noget så flygtigt som en Nordisk tone

Ideen med festivalen er at musikere skal have noget på hjertet - så det handler ikke om en bestemt genre. Musikerne skal derfor selv skal være sangskrivere og fremføre materialet, så man kan opleve noget så flygtigt som en nordisk tone.

Festivalen afholdes i skoven d. 5. september 2020 kl. 14.00, ved Hellebæk tæt på den gamle historiske våbensmedje Hammermøllen.

Kontakt: casper@uneed.dk
Teater | Skuespil

Nordsjæl 2021

Hammermøllen, kl. 14.

Lørdag den 4. september 2021, kl. 14.
Pris: (Entré: 350 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: