Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
 • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/6 2017
Scandic Sluseholmen
Molestien 11
2450 København SV
Tlf: 70 12 73 73

GPS-info: Lat 55.6435, Lon 12.5449


Viser 3 events fra/efter 6. jul. 2020

Diverse | Andet

Kursusdag med Chris MacDonald - Menneskelig kapacitet, motivation og resiliens

Scandic Sluseholmen, kl. 10.

Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 2.399,20) Køb/bestil billet
Sted:
Efter flere udsolgte kurser, har du nu igen muligheden for at tilmelde dig og dine kollegaer en inspirerende og energifyldt dag i selskab med Chris MacDonald. "Dagen går ikke bare i glemmebogen, men ligger godt og solidt gemt i mine tanker... med ting som bliver brugt mere eller mindre hver dag. Et kursus jeg har opfordret kolleger at deltage på" - Annette, Area Account Manager

"Jeg havde en fantastisk, inspirerende dag. Alle burde have mulighed for en dag i selskab med Chris MacDonald" - Lotte, advokat

"Som sædvanlig var Chris en meget dygtig formidler og hans faglige og personlige engagement er enormt givende. Jeg har allerede i dag anvendt noget af indholdet fra kurset i går" - Britta, psykolog

KURSETS INDHOLD

Vi har på meget kort tid radikalt ændret vores levevis. Hastigheden, mængden og måden, vi kommunikerer med hinanden på. Hvad vi spiser, hvor meget eller lidt vi sover, hvordan og hvor meget vi bevæger os. Faktorer, der alle har afgørende betydning for vores mentale velbefindende.

Kursusdagen handler ikke om peptalk eller holdninger til sundhed. I stedet bliver du præsenteret for fakta, der ikke er til forhandling, hvis du vil bibeholde balance, trivsel og positiv motivation i en verden, der bevæger sig hurtigere end nogensinde før.

Vi kan ikke forebygge, hvad vi ikke forstår

Vi hverken kan eller vil stoppe udviklingen, men vi kan selv gøre rigtig meget for at forebygge den negative indflydelse, forandringerne kan have på os. Hvis vi selv skal gøre en forskel, kræver det dog en grundlæggende viden om og forståelse for, hvordan ændringerne i vores levevis påvirker os. Med baggrund i sin enormt store faglighed og erfaring indenfor biologi, fysiologi, sociologi og psykologi tager Chris MacDonald fat på følgende emner:
 • Resiliens - hvad er ikke til forhandling, hvis du skal opretholde din psykiske og fysiske modstandskraft?
 • Balancen mellem personlig kapacitet og udfordringer
 • Motivation, selvregulering og viljestyrke - og forskningen bag
 • Social interaktion - hvordan påvirker mennesker omkring os vores humør og præstationsevne - og hvilken indflydelse har vi selv på andre?
 • Fysiologien og psykologien bag negativ stress
  Søvn og søvnens betydning for vores psyke, fysik og præstationer


Undervisning i særklasse leveret med humor og masser af energi

"Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts" - Daniel Patrick Moynihan

Chris MacDonald er optaget af at adskille fakta fra holdninger og meninger, når det handler om vores sundhed og trivsel. Dagens undervisning tager udgangspunkt i teori indenfor biologi, fysiologi og psykologi samt internationalt anerkendt forskning. Alt sammen leveres på en underholdende, energisk og lettilgængelig måde, der er forståelig for alle.

Om Chris MacDonald

Chris MacDonald er en af Danmarks mest benyttede og bedst evaluerede undervisere. Han har i mange år arbejdet med motivation, sundhed, trivsel og det menneskelige potentiale - både personligt og på et professionelt niveau. Han er uddannet humanfysiolog fra Københavns Universitet, hvor han stadig er tilknyttet. Chris er desuden skaber af koncepterne Strong Body Strong Mind og Sundhed i Balance samt stifter af nonprofit organisationen Just Human. Han er tidligere vinder af Young Scientist of Europe Award fra European College of Sports Medicine og har desuden en baggrund som eliteatlet.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes på Scandic Sluseholmen, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 09.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen
Diverse | Andet

CoolTalks Når livet rammer Kbh

Scandic Sluseholmen

Tirsdag den 20. oktober 2020
Pris: (Entré: 299 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: CoolUnite
Sted:
Når livet rammer. Nu kan du for første gang samlet møde tre helt unikke personer, der alle har stået over for livets op- og neture. Du får et sjældent indblik i tre personers oplevelser med når livet rammer og vejen til succes. Oplev en underholdende aften med tre af landets bedste foredragsholdere i Skråen i Aalborg og Scandic Sluseholmen i København, som er klar til at give dig og dine venner eller kolleger ny energi, stof til eftertanke og inspiration.
Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og er blandt andet kendt fra DR1s populære iværksætterprogram 'Løvens Hule', hvor han har været med som løve fra sæson 5. Han medvirkede desuden i TV2s programserie '365 dage til succes', hvor han hjalp danske iværksættere. Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel, og er derudover medejer af CoolRunner og en række andre selskaber. Hør hvordan Jacob har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.
Rune Green ved alt om humor og er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Rune er uddannet fra Århus universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har opnået stor succes som humorist og har arbejdet med et utal af forskellige stilarter og sammen med så forskellige partnere som musikere, film- og reklamefolk samt i større og større udstrækning profiler fra erhvervslivet. Vejen til, hvor han er i dag, har dog ikke være helt let, og han har måtte håndtere mobning og modgang undervejs.Rune ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere frustrationer og udfordringer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.
Casper Blom er noget særligt. Som blot 12-årig startede han som iværksætter og solgte brugte golfbolde. I dag er han 27 og har opnået stor succes med mange andre spændende webshops samt investeringer i andres idéer. Det er dog ikke udelukkende en rosenrød historie, for Casper har både måtte håndtere mobning, misundelse og svære beslutninger undervejs.
I dag bruger han en stor del af sin tid på at holde foredrag, som giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen og kæmpe for det, vi gerne vil opnå. Også selvom der er både modvind og prøvelser på vejen mod målet, hvad det end måtte være.
Glæd dig til en inspirerende aften, når Jacob, Rune og Casper deler ud af deres enorme erfaring og passion for udvikling og for at tænke ud af kassen. De giver konkrete ideer til, hvordan du kan møde udfordringer i dit private- og arbejdsliv.
Prisen inkluderer forplejning.Foredraget er arrangeret af One Decision og CoolUnite, og hele overskuddet fra begge aftener går til at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite Fonden. Læs mere på CoolUnite Fondens hjemmeside.
Læs mere om foredragsholderne på One Decisions hjemmeside www.onedecision.dk
Diverse | Foredrag

Hvad er det lige, du ikke forstår? - Erhvervspsykolog Henrik Leslye om kommunikation og samarbejde

Scandic Sluseholmen, kl. 09.

Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 09.
Pris: (Entré: 2.399,20) Køb/bestil billet
Sted:
Unik kursusdag med erhvervspsykolog Henrik Leslye. God kommunikation og godt samarbejde skaber resultater og booster arbejdsglæden. Men vi har alle sammen forskellige opfattelser af, hvad god kommunikation er, og vi er langt fra enige i, hvordan et godt samarbejde skal udfoldes. Så hvordan håndterer vi forskellighederne og gør dem til en styrke fremfor en udfordring?

Det behøver heldigvis ikke at være besværligt. Gennem evolutionen har vi udviklet fire grundlæggende personlighedstyper, og hver persontype har en foretrukken måde at kommunikere og samarbejde på. Når du kender og genkender de fire personlighedstyper, har du et yderst effektivt redskab til en langt bedre kommunikation og et stærkere samarbejde - også med dem, der ikke ligner dig.

Dit og dine kollegaers udbytte af kurset
 • Dybdegående viden om de fire personlighedstyper - Føleren, Tænkeren, Handleren og Forandreren - og deres kommunikations- og samarbejdspræferencer
 • Effektive redskaber til brug i organisationens interne og eksterne kommunikation
 • Bedre forståelse for din egen og dine kollegaers foretrukne kommunikationsform
  Værktøjer, der gør dig i stand til at opbygge et velfungerende samarbejde med dine kollegaer på trods af forskelligheder
 • Bedre forståelse og udnyttelse af teamets og/eller organisationens forskellige styrker
 • En udbytterig og underholdende dag sammen med dine kollegaer med masser af aha-oplevelser og store grin


Efter kurset får du desuden tilsendt materiale med opsummering på dagens indhold til brug fremadrettet.

Din underviser

Henrik Leslye er uddannet erhvervspsykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet. Henrik er med egne ord lidt en nørd indenfor positiv organisationspsykologi, neurovidenskab og ledelsesudvikling. Som underviser er Henrik kendt for at være dybt engageret, underholdende og enestående dygtig til at formidle tungt teoretisk stof på en måde, der fanger og giver vigtig stof til eftertanke.

Henrik Leslye underviser og inspirerer hvert år hundredevis af medarbejdere og ledere i det offentlige såvel som i det private, og vi glæder os meget til at byde velkommen til en udbytterig og spændende dag i København/Aalborg.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes på Scandic Sluseholmen, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen