Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/3 2020
Kildevældskirken
Ved Kildevældskirken 2
2100 København Ø
Tlf: 3920 5466

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7137, Lon 12.5671

Kildevælds Sogn, Østerbro Provsti, Københavns Stift


Viser 59 events fra/efter 22. sep. 2020

Diverse | Møder

Pusterummet

Kildevældskirken, kl. 10.

Tirsdag den 22. september 2020, kl. 10.
Sted:
Diverse | Andet

Meninger og madpakker

Kildevældskirken, kl. 12.

Torsdag den 24. september 2020, kl. 12.
Sted:
Teater | Opera/Operette

Sangtimen: Opera-salon

Kildevældskirken, kl. 14.30.

Fredag den 25. september 2020, kl. 14.30.
Sted:
Mezzosopran Sigrid Matilda Thordsen og pianist Lea Han er en nyetableret dansk duo, som med deres koncerter ønsker at skabe en afslappende, nærværende atmosfære i salon stemning, hvor man vil nyde alt fra de store kendte operaklassikere til små. Charmerende franske sange og klaverstykker til danske sange fra det tyvende århundrede. Denne salon vil både være for musikkenderen og for de, som ikke har noget kendskab til den klassiske musik eller opera. Det er en salon der, uden at gå på kompromis med stil og musik, ønsker at bryde de stive rammer og dertilhørende fordomme, der er forbundet med opera og klassisk musik. Koncerten vil ca vare en time men en lille pause i midten. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage til koncerten. Programmet vil blandt andet byde på arier af W. A. Mozart og Bizet: Carmen, Sange af Berlioz og Debussy samt sange fra Poul Schierbecks. Den Kinesiske Fløjte Sigrid Matilda Thordsen (f. 1992) er en ung dansk Mezzosopran, netop færdiguddannet fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Susanna Eken. Hun har sunget som solist ved adskillige koncerter i blandt andet Copenhagen Opera Festival, Roskilde Bach Week, Copenhagen Golden Days Festival og pulsar festival, og synger et bredt repertoire af opera og lied. Hun har under sin tid på Dkdm været på masterclass med blandt andre operasanger Bo Skovhus, pianist Helmut Deutsch og operasanger Anne Sophie von Otter. Til efteråret søger hun videre på operaskoler i Danmark og udland. Lea Han (f. 1997) begyndte at spille klaver som 6-årig, har vundet adskillelige første priser; 1. Pris ved Steinway Festival, Guldmedalje i Berlingske Tidendes Musikkonkurrence, og DR's "Spil for Livet", hvor hun debuterede med DR Symfoniorkestret i en alder af 14 år. Hun studerer på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Amalie Malling og Jens Elvekjær. Hun har modtaget priser og legater som; Copenhagen Summerfestivals Talentpris, Bente Calberg legat, Thyra Rosa Berthold Johansens legat, og senest Leonié Sonnings Talentpris i 2020. Udover at være aktiv musiker, har hun også andre roller, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Århus Kammermusikfestival, samt projektleder for "Festival & Friends"
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse

Kildevældskirken, kl. 10.

Søndag den 27. september 2020, kl. 10.
Sted:
Diverse | Møder

Pusterummet

Kildevældskirken, kl. 10.

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 10.
Sted:
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

Gospel-koncert

Kildevældskirken, kl. 19.

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19.
Sted:
Aktivitetsudvalget byder velkommen til koncert med IceGlory Gospel. Koret har 22 år på bagen og synger til daglig i Vejleå Kirke i Ishøj under ledelse af Allan Christensen og med Marie-Louise Schmidt ved tangenterne. "Vi er et åbent kor - enhver der elsker at synge kan være med. Vi synger et varieret gospel repertoire i fire stemmer. Gospel er musik fuld af livsglæde, og for mange i koret er tirsdags aften ugens højdepunkt. Vi glæder os til at synge i Kildevældskirken og håber, at publikum vil få en god oplevelse" Koncerten er sponsoreret af Østerbro Tømmerhandel
Musik | Andet/Ukendt

Kaffekoncert

Kildevældskirken, kl. 14.30.

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 14.30.
Sted:
Efter en kort præsentation af programmet ved dagens solist hører vi ca. 30 minutters dejlig musik, inden vi runder af med hygge, kaffe og kage. Alle er velkomne! - og det er gratis.
Diverse | Gudstjeneste

Højmesse

Kildevældskirken, kl. 10.

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10.
Sted:
Diverse | Møder

Pusterummet

Kildevældskirken, kl. 10.

Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 10.
Sted:
Diverse | Møder

Onsdagstræf

Kildevældskirken, kl. 14.

Onsdag den 7. oktober 2020, kl. 14.
Sted: