Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/9 2020
FH hallen
Skovensvej 10
3450 Allerød

GPS-info: Lat 55.8663, Lon 12.3547


Viser 4 events fra/efter 31. okt. 2020

Diverse | Undervisning

Skånsom Blid Yoga

FH hallen, kl. 08.30-10.

Torsdag den 27. august 2020 til torsdag den 14. januar 2021, kl. 08.30-10.
Pris: Entré: 1875 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nordsjælland
Sted:
V/ Dorthe Lynge Rasmussen. Skånsom blid yoga

Der undervises i Hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Vi starter med en blid opvarmning, dernæst indtager vi blide Hatha yoga asanas (stillinger). Der vil være fokus på koordination af åndedræt og bevægelse. Der vil indgå åndedræts- og afspændingsteknikker. Du vil opnå smidighed og styrke i led og muskler samt bedre balance og kropsbevidsthed. Samtidig vil yogaen virke afspændende på både krop og sind.
Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov
Diverse | Undervisning

Pilates

FH hallen, kl. 10.45-12.15.

Tirsdag den 8. september 2020 til tirsdag den 19. januar 2021, kl. 10.45-12.15.
Pris: Entré: 1770 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nordsjælland
Sted:
V/ Heidi Steen. Pilates

Pilates er et træningssystem, som træner hele kroppen. Der arbejdes med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne Pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave. Der arbejdes især med sammenhængen mellem åndedræt, mavemuskler og bækkenbund. Muskelkorsettet trænes og der lægges vægt på at øge kvaliteten i bevægelserne. Øvelserne er udfordrende og effektive, men samtidigt skånsomme. Systemet er derfor en velegnet træningsform uanset alder og baggrund. Der arbejdes i et roligt tempo og med få gentagelser
Diverse | Undervisning

Pilates 60+

FH hallen, kl. 09.50-11.20.

Onsdag den 9. september 2020 til tirsdag den 12. januar 2021, kl. 09.50-11.20.
Pris: Entré: 1770 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nordsjælland
Sted:
V/ Heidi Steen. Pilates 60+

Pilates er et træningssystem, som træner hele kroppen. Der arbejdes med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne Pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave. Der arbejdes især med sammenhængen mellem åndedræt, mavemuskler og bækkenbund. Muskelkorsettet trænes og der lægges vægt på at øge kvaliteten i bevægelserne. Øvelserne er udfordrende og effektive, men samtidigt skånsomme. Systemet er derfor en velegnet træningsform uanset alder og baggrund. Der arbejdes i et roligt tempo og med få gentagelser.

Øvelserne udføres på et underlag på gulvet. Vi begynder med opvarmning, hvor vi får pulsen op og slutter træningen med stræk og afspændingsøvelser
Diverse | Undervisning

Stabilitet Og Styrke For Ryg

FH hallen, kl. 10-11.30.

Torsdag den 10. september 2020 til torsdag den 21. januar 2021, kl. 10-11.30.
Pris: Entré: 1665 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nordsjælland
Sted:
V/ Linda Reiness. Stabilitet & Styrke - stærk ryg

Stabilitet & Styrke er for dig der gerne vil øge dit aktivitetsniveau trods gener eller svaghed omkring lænden. Det kan også være for dig, der ønsker øget kropsbevidsthed og styrke fra inderst til yderst.

Træningen tilsigter styrkelse af de inderste stabiliserende muskler omkring rygsøjlen samtidig med at resten af kroppen styrkes. Du vil således mærke hvordan du styrkes overalt i kroppen samtidig med at du passer på dine "weak spots" og du genvinder fravalgte funktioner og øger aktivitetsniveauet.

I træningen bruger vi blandt andet de store træningsbolde, som giver en sjov og udfordrende træning. Den enkelte bliver guidet til at træne på det helt rigtige niveau, hvor sværhedsgraden justeres løbende for at sikre en optimal træning.

Stabilitet & Styrke er en gennemtestet træningsform med gode resultater for dem der har nedsat aktivitetsniveau grundet ryggener