Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
5/9 2017
Kulturværftet
Allegade 2
3000 Helsingør
Tlf: 49 28 36 20

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.0378, Lon 12.6141


Viser 46 events fra/efter 4. aug. 2020

Udstilling | Installation

Oplev den nye udstilling 'Data Data Data'

Kulturværftet, kl. 10-18.

Fredag den 26. juni til fredag den 18. december 2020, kl. 10-18.
Hjemmeside: https://kuto.dk/
Sted:
Udstillingen DATA DATA DATA undersøger, hvordan vi kan skabe en ny bevidsthed om brug af data og konsekvenser deraf. I dag oplever mange, at muligheden for at kontrollere brug af privat data er under pres. Derfor sætter Danmarks Tekniske Museum og CATCH fokus på udviklingen af teknologi til at gemme og formidle data, samt på håndtering af data som har påvirket vores samfund gennem tiden.

I udstillingen kan du opleve teknologier, der viser, hvordan opbevaring, behandling og forståelsen af data har udviklet sig gennem tiden. Der er eksempler på lagring af data i diverse materialer fra slutningen af 1700-tallet og 1800-tallet til flere af de teknologiske nybrud, der sker i løbet af det 20. århundrede, bl.a. med magnetisk lagring af data og optisk lagring.

Udstillingen kan opleves fra den 26. juni til den 18. december 2020 på Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør. Åbent: tirsdag og torsdag fra kl. 13 til 18. Gratis entré.

Yderligere information omkring udstillingen.
Musik | Andet/Ukendt

Ude Af Kontrol

Kulturværftet, kl. 20.

Torsdag den 27. august 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Motion | Sejlads/roning

Kajplads 2020

Kulturværftet, kl. 18.

Lørdag den 29. august 2020, kl. 18.
Pris: (Pris: 21 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
HUSK AT LÆSE BETINGELSERNE FOR KAJPLADS-BILLETTER FØR DU KØBER. De kan læses i bunden af eventsiden for Queen Machine eller her https://kuto.dk/program/queenmachine/: https://kuto.dk/program/queenmachine/.
Musik | Rock/Pop

Queen Machine og Best of Bowie på Kulturværftet

Kulturværftet, kl. 18.

Lørdag den 29. august 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 295 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Der bliver masser af 80'er-nostalgi og genhør med nogle af de helt store helte i musikhistorien, når Queen Machine og Best of Bowie sætter ild til sommerfesten på Kulturhavn Kronborg ved kanten af Øresund. Store hits fra det legendariske rockband

Queen Machine gentager sidste års succes og leverer med klassikere som We will Rock You, Bohemian Rhapsody og flere andre af de store hits fra det legendariske rockband.

Og Best of Bowie tager os med gennem hele spektret af musik-ikonets Bowies mesterlige bagkatalog.

Til at binde det hele sammen med som aftenen værter og dj's har Kulturværftet allieret sig med Henrik Milling og Nicolai Molbech, som mange vil kende fra bl.a. P4's Fonk.

Program:
Kl. 18.00 - Koncertpladsen åbnerKl. 19.00 - Milling & Molbech DJ-sætKl. 20.00 - Best of BowieKl. 22.00 - QueenMachineKl. 23.15 - Koncert slutter og plads lukker
Praktisk info:
Det er en udendørs koncert på havnefronten med ståpladser.Stole, barnevogne, paraplyer og andre større genstande samt egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen
Musik | Andet/Ukendt

Fries Before Guys

Kulturværftet, kl. 20.

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Fries Before Guys Dato: 26.03.2020 kl. 20.00 Nummererede siddepladser Arrangør: Kulturværftet.
Diverse | Andet

Film & Folk: Fat Front

Kulturværftet, kl. 19.

Torsdag den 3. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 65 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
FILM&FOLK: Fat Front Og snak med filmens danske deltager Helene Thyrsted Dato: 12.03.2020 kl. 19.00 Unummererede siddepladser Arrangør: Kulturværftet.
Musik | Andet/Ukendt

Peter Sommer & Tiggerne

Kulturværftet, kl. 20.

Fredag den 4. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Børn | Marked/byfest

Klassiske biler på Kulturhavn Kronborg

Kulturværftet, kl. 13-16.

Søndag den 6. september 2020, kl. 13-16.
Sted:
Klassiske biler på Kulturhavnen er et veteranbiltræf i de mest spektakulære kulisser ved Kronborg i Helsingør. Gratis deltagelse med og uden veteranbil. Ved veteranbiltræffet serveres der gratis kaffe fra Kulturværftets Café Spisehuset til synet af de flotte, gamle biler - både til udstillere og publikum, og det er helt gratis at deltage - både med og uden bil.

Smukke kulisser på Kulturhavn Kronborg

Du parkerer din klassiker på havnefronten på den store åbne plads foran Kulturværftet. Her har du på den ene side udsigt til Kronborg, og på den anden side er der fri udsigt over havnen til Øresund og Sverige. I de 2 gamle dokker mod Helsingør indre by ligger der veteranskibe, og i den inderste tørdok ligger arkitektoniske M/S Museet for Søfart tegnet af Bjarke Ingels.

Under træffet kan du nyde en frokost fra Café Spisehuset på Kulturværftet, men du kan også besøge street food markedet Værftets Madmarked i den bagerste af skibsværftets haller. Her bydes på mange forskellige typer af mad fra hele verden. Gå også en tur op i Helsingørs gamle by og få en isvaffel i Brostræde Is, som er en gammel, familieejet virksomhed, der sælger de lækreste hjemmebagte vafler med flødeis.

Kom og vis din bil frem

Det eneste krav ved deltagelse med bil er, at bilen som udgangspunkt er en veteranbil, dvs. over 25 år gammel. Hvis det er en meget sjælden og interessant bil (under 25 år) kan den dog stadig komme med. Hvis bilen drypper lidt olie, har man lige et stykke pap med til at skåne belægningen på havnen.

Der er som regel rigtig god plads din bil, og på en god dag ser vi ikke under 150 klassiske biler fra både Danmark og Sverige. Du er ikke bundet i tidsrummet. Du kan komme og køre, som det passer dig
Diverse | Undervisning

Fransk A1

Kulturværftet, kl. 19-20.30.

Mandag den 7. september til mandag den 16. november 2020, kl. 19-20.30.
Pris: (Pris: 840 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted:
V/ Hubertine Van Den Berghe Jensen. A1

Jeg er nybegynder og kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Jeg kan forstå enkle skriftlige sætninger, såsom annoncer og opslag. Jeg kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo, i et begrænset omfang og med et begrænset ordforråd. Jeg kan skrive korte hilsner samt udfylde formularer med personlige oplysninger. Jeg kan skrive meget korte tekster, som f.eks. postkort, og kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Du er desuden velkommen til at kontakte underviserne vedr. valg af trin
Diverse | Andet

Bag om Sommerdahl

Kulturværftet, kl. 19.30.

Onsdag den 9. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 195 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: