Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
18/12 2018
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Tlf: 4354 5511

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6129, Lon 12.3563

Ishøj Kultur Café er kommunens nye kulturhus i Ishøj By Center (tidl. Ishøj Centersal)


Viser 47 events fra/efter 27. okt. 2020

Teater | Musical

Close to you: The Carpenters

Kulturium Musikteater, kl. 19.30.

Onsdag den 28. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i start 70?erne. Deres karriere endte alt for tidligt meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde. Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, viser de lyse mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, verden mistede derved endnu en stor stor stemme. Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top Of The World, There?s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love selvfølgelig Close to You. Linda Olofsson er uddannet på Göteborgs Musicalakademi har medvirket i adskillige musicals bl.a. i hovedrollen som Kim i Miss Saigon, Tarzan Aladdin på Fredericia Teater, Dance of the Vampires på Det Ny Teater, optrådt ved sommerkoncert sammen med Stig Rossen. Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller i 1985 fra Statens Teaterskole. Har medvirket i adskillige teater musicalforestillinger. bl.a. Les Misérables, Mamma Mia, Cyrano Peter Pan.

Kom nemt hurtigt til Kulturium med S-tog linje A eller E. Hvis man er i bil, forefindes der gratis parkeringspladser omkring Ishøj Bycenter, hvori Kulturium ligger

Gratis garderobe skal benyttes.

Gratis garderobe skal benyttes
Teater | Show/stand up

Bo Evers Band

Kulturium Musikteater, kl. 20.

Fredag den 30. oktober 2020, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Bo Evers Band. Bo Evers er en charmerende poet publikum & Kulturium darling. Bo Evers optrådte første gang solo i Ishøj d. 7. marts 2018, under vores intime 50/50 koncept, med plads til maksimalt 50 gæster. I år vendte han tilbage solo d. 9. januar, til en næsten fyldt Musikteatersal, hvor han tog publikum med storm på hans helt egen måde: Humor, underfundige rim, skæve menneskeobservationer, alvor, en særlig stemme, en orddriblende trubadur en stribe fantastiske sange i deres akustiske grundform

Nu er tiden kommet til at Bo kommer igen - men denne gang med hans velspillende band!

Bo Evers hans band udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- vise-univers med både den Django Reinhardt'ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop punk!

De følsomme humoristiske tekster den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, sætter gang i både danseben, lattermuskler tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske elektriske instrumenter helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten spænder over ny-klassikeren "Fred", tragikomiske ballader frejdige serenader som "Barry White" "Et dansenummer" til de mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend".

Kom nemt til KULTURIUM i Ishøj med S-Tog (stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil (masser af gratis parkeringspladser).

Gratis garderobe skal benyttes
Teater | Musical

En heldig kartoffel (2-4 år)

Kulturium Musikteater, kl. 11.

Lørdag den 31. oktober 2020, kl. 11.
Pris: Entré: 0-50 kr Køb/bestil billet
Sted:
Humoristisk og musikalsk forestilling - Gratis for girafmedlemmer. I drivhuset er der godt at være. Alle planter og grøntsager bliver flittigt vandet, og der er lunt og godt. Nanni er sulten. Heldigvis er der en kogt kartoffel tilbage i kasserollen. Men musen, der bor i væksthusets fine kukur, er også sulten. Den vil have hele kartoflen for sig selv. Men Nanni siger, at musen er grådig, og at man skal huske at dele. Hun tager flere kartofler frem fra vinterforrådet. Imens kartoflerne koger, fortæller Nanni en historie. Hun bruger alle grøntsagerne fra væksthuset som dukker. Men da historien er slut, er både den kogte kartoffel og musen væk. Mystisk.

En musikalsk og humoristisk forestilling for det yngste publikum.

Priser for børneteater

0 kr. Medlemmer af Girafklubben - husk dog billet.

25 kr. Børn og unge

35 kr. Medfølgende voksne - 2 voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris

50 kr. Øvrige

125 kr. Løssalg

Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk. Køb billet på Ticketmasters hjemmeside.

Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Kulturium Musikteater, da kortet skal fremvises
Musik | Jazz

Søndags jazz: Riverband

Kulturium Musikteater, kl. 13.

Søndag den 1. november 2020, kl. 13.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Søndagen står i jazzens navn når Riverband besøger Kulturium Musikteater. Kulturium Musikteater har afholdt jazzkoncerter i mere end ét årti er igen vært ved en hyggelig søndag eftermiddag med jazz. "Riverband" er kendetegnet ved tæt sammenspil i gruppen. Sammenspillet fremhæver, sammen med de skarpe grooves i rytmen de elegante blæserarrangementer numrenes særlige karakter.
Udover sammenspillet arrangementerne præger sangen - leveret af Allan Torben - bandets udtryk Torben Lassens mundharpe er med til at understrege "Riverbands" særlige sound af blues.

Det vil være muligt at tilkøbe frokost i form af 2 stk. luksus smørrebrød fra Hannes køkken i Greve.
Ønsker man smørrebrød skal der købes frokostbillet udover entrébilletten. En frokostbillet giver adgang til et reserveret bord, salget heraf stopper onsdagen før arrangementet. OBS en entrébillet giver ikke adgang til et reserveret bord. Sølv- guld medlemmer, har gratis entré.
Det vil ligeledes være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt.

Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det villigeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.

Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14år elsket musik i særdeleshed Jazz. Han begyndte at spille trommer har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

Kom nemt hurtigt til Kulturium med S-tog linje A eller E. Hvis man er i bil, forefindes der gratis parkeringspladser omkring Ishøj Bycenter, hvori Kulturium ligger.

Gratis garderobe skal benyttes
Musik | Andet/Ukendt

Popkorn Nordic 2020 - Kvartfinale

Kulturium Musikteater, kl. 19.30.

Mandag den 2. november 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Kvartfinale med de bedste 5 bands/artister fra de indledende runder. POPKORN NORDIC er et dansk/svensk talentudviklingsprogram for upcoming artister bands fra Sjælland i Skåne i 2020. Du kan læse mere om tilmelding her (tilmelding senest d. 16 august 2020: popkornnordic

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturium.dk
Musik | Andet/Ukendt

Murky Munroe 50/50 Koncert

Kulturium Musikteater, kl. 19.30.

Onsdag den 4. november 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Som altid til vores 50/50 koncerter er det musikalsk intimitet tæt kontakt med publikum. Vi lover det bliver en stor musikalsk aften med på en stribe stærke sange i fokus. MURKY MUNROE. I grænselandet mellem The Nationals selvudleverende skrøbelighed Nick Caves gutturale
dæmoni, finder vi dansk/iranske Murky Munroe. Med sin letgenkendelige, længselsfulde baryton
tilsat et landskab af tilrøgede twang-guitarer rumklangsmættet ørkensoul, trækker Murky
Munroe lytteren med ind i et sepiatonet univers, hvor sorg håb drikker om kap i skumringen.

Ingen Leonard Cohen før sengetid
Opvokset i et iransk hjem i Århus Syd, var det forældrenes samling af medbragt persisk tresserpop,
der i en tidlig alder kickstartede Mazdak Khosravis allestedsnærværende kærlighed til den
blåtonede melankoli. Og mens han bladerede sig igennem plader med Googoosh Ebi - de iranske
pendanter til Edith Piaf Tom Jones - var der så? andre væsentligt mere bryske stemmer som
fandt vej til hans øregange. Gennem plader med Cave, Cash, Cohen Waits, opdagede Khosravi
den lem i gulvet som leder til kælderen hvor lyssky elegantiers forfører med fortællinger om undergang: "Det eneste sprog jeg talte på det her tidspunkt, var jo farsi (persisk red.), så jeg forstod ikke et
muk af hvad der blev sunget - men når Leonard Cohen med sin lakoniske elegance, befalede
Berlinmuren tilbage, mens han prustende tryglede om sodomitisk samleje, kunne jeg mærke at
der var noget ægte på spil - tror i virkeligheden det var ærligheden der gjorde udslaget"

Så selvom de mange aftener opslugt i hørebøfferne, medførte en midlertidig en frygt for at Cohen
a.k.a. "manden der taler som en ulv", gemte sig under sengen, kan man i Murky Munroes lyd
lyriske univers, i høj grad argumentere for at Khosravi aldrig har valgt at tage turen tilbage gennem
lemmen i gulvet.

Første-singlen "The Drought" udkom i slutningen af 2019, debut-EP'en Eve er netop udkommet
Teater | Musical

Jagten på det gode menneske

Kulturium Musikteater, kl. 19.30.

Lørdag den 7. november 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré: 125 100 kr for Salonmedlemmer) Køb/bestil billet
Sted:
Teaterforestilling i musikteatret - rabat til Salonmedlemmer. Stor teaterforestilling fra Baggårdsteateret om forfatteren Karin Michaëlis med ny musik af KATINKA.

Karin Michaëlis blev verdensberømt i sin samtid, men næsten glemt i sit hjemland. Det gør denne musikforstilling nu op med. Oplev et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne. En filosofisk søgen efter det gode - også i en farlig tid. Er det muligt at være god i en ond verden? Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf.

Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig om international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for en række politiske flygtninge fra Tyskland. Krigen kræver, at alle tager stilling.
Kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen?

Vi byder efter forestillingen på et glas vin og en talk om Karin Michaëlis forfatterskab ved Kulturium Salonen.

Rabat til medlemmer af Salonen

Billetter til forestillingen kan købes via ticketmaster.dk eller i musikteatret for 125 kr.

Salonmedlemmer kan købe billetter til 100 kr. Er du medlem af Salonen og ønsker du at købe billet med rabat? Send en mail til lilla@ishoj.dk, så sender vi et rabatlink til billetkøb.

Vil du være medlem af Salonen?

I Salonen har du mulighed for at møde andre kulturinteresserede mennesker og i fællesskab få nye og berigende oplevelser indenfor litteratur, kunst og kultur.

Bliv medlem af Kulturium Salonen via tilmeldingssiden. Det er gratis at være medlem
Musik | Rock/Pop

Seniormatiné med Shu-bi-for-sjov - inklusiv middag

Kulturium Musikteater, kl. 18.

Onsdag den 11. november 2020, kl. 18.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:
Aftenmatinéen starter med servering af en god dansk ret, som er inkluderet i prisen, drikkevarer hertil købes i baren til rimelige priser. Shu-bi-for-sjov DUO. Shu-bi-dua - en institution i dansk underholdning, Danmarks nationalorkester eller i folkemunde: Shubberne. I tæt på 40 år var Shu-bi-dua et humoristisk, musikalsk holdepunkt i dansk musik. Med Michael Bundesens bløde, behagelige næsten tryghedsskabende stemme lå Shu-bi-dua højt på danskernes favoritlister, indtil en blodprop brat satte en stopper for Michael Bundesens livslange karriere.

Shu-bi-duas musik lever imidlertid i bedste velgående en hel generation af danskere kan synge med på sætninger som "Hvis du går tænker på at spørge mig...", "se solen stiger op over bilkirkegården", "når jeg kommer ind går blomsterne ud" eller "åh men Hvalborg... sikken én".

Når Shubiforsjov DUO spiller op bliver der rig lejlighed til at synge, nynne eller grine med på alle de store Shu-bi-dua hits. Shubiforsjov DUO består af Claus Petersen, sang Michael Staun på guitar/kor. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Michael Stauns forrygende guitarspil de 2 herrers humør musikalitet, så er der lagt op til en festlig hyggelig stund.

Glæd dig til et genhør med Shu-bi-dua hits som Den røde tråd, Kære Lone, Vuffelivov, Familien kom til kaffe, Står på en alpetop, Folkevognen, Askepot, We wanna be free, McArine, Danmark måske lidt mere fart over feltet med numre som Fed rock, Tryk på Stærk Tobak. ShubiForSjov DUO sammensætter repertoiret efter publikum supplerer med lidt muntre betragtninger mellem numrere
Musik | Folk/Vise/Country

Ester Brohus Band

Kulturium Musikteater, kl. 20.

Fredag den 13. november 2020, kl. 20.
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Sted:
Ester Brohus på turné med Karsten Skovgaard. Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som længe var Kim Larsens kapelmester. Sammen drager de på tour i 2020 med fuldt orkester, giver koncert i Kulturium d. 13. november 2020.

Mødet mellem Ester Brohus Karsten Skovgaard skete ved lidt af en tilfældighed.

'Jeg havde netop færdiggjort al materialet til en ny udgivelse, da jeg mødte Karsten. Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med, så spiller han jo helt fantastisk', fortæller Ester Brohus, som arbejder på sit 12. album, som forventes at komme på gaden i begyndelsen af 2020.

24 år som Kim Larsens kapelmester guitarist er længe, men ikke desto mindre har det nye musikalske bekendtskab mellem Brohus Skovgaard udviklet sig til hurtigt at blive meget mere end et tilfældigt møde. Det har nemlig vist sig, at de to musikere er et rigtig godt makkerpar, som ikke mindst nyder godt af hinandens gode humør.

Karsten Skovgaard er derfor i fuld gang med at sætte sit unikke aftryk på Esters nye sange. Det betyder lange intense dage i øvelokalet i Odense.

'Jeg har altid syntes, at Ester sang fremragende. Magen til solsort skal man lede længe efter' lyder det fra Karsten Skovgaard.

Ester Brohus forventer, at der inden længe kommer en ny single på gaden. Den arbejder de med i studiet hos Knud Møller, som så er en af Esters musikalske samarbejdspartnere.

Knud Møller Ester Brohus kan iøvrigt snart fejre 20-års jubilæum med deres prisbelønnede samarbejde på albummet 'Poor pretty little me' fra 2001. Knud Møller producerede albummet som høstede ikke færre end tre Grammy Awards.

Ester Brohus Karsten Skovgaard kan opleves med fuldt orkester hvor publikum kan forvente at høre nye sange fra det kommende album, men der bliver selvfølgelig så genhør med sange fra de ikke mindre end 11 albums, der efterhånden udgør Esters store bagkatalog. Og mon ikke så 'Poor pretty little me' er med på sætlisten

Ester Brohus: vokal & guitar
Karsten Skovgaard: guitar
Sabrina Brohus: kor
Andreas Hatholt: bas
Kristian Karottki: trommer

www.esterbrohus.dk

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturium.dk
Børn | Musical

Spildesign-workshop inkl. frokost (for børn fra 9 år)

Kulturium Musikteater, kl. 11-15.

Lørdag den 14. november 2020, kl. 11-15.
Pris: Fri entré
Sted:
Spildesign-workshop i musikteatret i forbindelse med Nordisk Spildag. Kan du lide spil? I Spildesign kommer du til at teste en helt ny form for spil, hvor vi bruger masser af fantasi og eventyr. Så hvis du kan lide brætspil eller spændende historie, hvor du selv er med til at opfinde noget af spillet, så kom og prøv at være med."
Arrangementet er for børn fra 9 år og op.

Vi giver lidt frokost, så man behøver ikke tage madpakke med.

Gratis billetter bookes her på siden. Der er plads til 7 deltagere på holdet.

Workshoppen er en del af Nordic Game Week