Spring til indhold

Stort Loppe-Retro marked

Diverse: Marked/byfest

Utraditionelt Loppe/ Retro Marked. Udendørs vælter det i loppefund, herefter går turen ind i vores private retro-hjem, hvor alt er til salg.

Utraditionelt Loppe/Retro marked.

Hver weekend samt helligdage i forbindelse med weekender sommeren over, holder vi åbent i Iben & Jespers Lopper.

Her er der en anderledes oplevelse både for loppe-entusiaster men også for den der leder efter klassisk dansk møbelkunst, keramik, bedre nips, retro, design og ting med et twist.

Udendørs samt i loppegaragen findes ufattelig mange forskellige dele. Alt fra værktøj, powertools, haveredskaber til nips, legetøj, køkkenudstyr og små-møbler mv. Priserne er altid til forhandling, og det er absolut tilladt, at "prutte".

I retrohuset går du på opdagelse i vores hjem. Her er alt, med et par enkelte undtagelser til salg! I huset finder du et rigt udvalg af moderne dansk møbelkunst med teak, palisander og eg i højsæde. Masser af dansk og tysk keramik. Brugskunst, bronzearbejder, malerier og tryk, glas fra bl.a. Holmegaard og Lyngby. Samt en del fund med et blink i øjet.

I Retrohuset er tingene ikke til loppepris, men vi sælger til fair-priser.

Sikkert er, at alt hvad der er til salg hos Iben & Jespers Lopper er ting udvalgt med hjertet.

Følg os gerne i Gruppen Jesper & Ibens Lopper på Facebook, hvor vi deler nyheder, events, giveaways samt afholder konkurrencer og lodtrækninger.