Revyen i Helsingør er igen klar med en underholdende, satirisk, eftertænksom, musikalsk og gakket revy. Spillestedet er helt det samme, holdet på scenen er ikke helt det samme og maden er slet ikke det samme.
De tre ugentlige spilledage har nemlig tre forskellige retter. Prisen har fået et hak ned, men kvaliteten er stadig i top. Det er nemlig den lokale Slagter Baagø der står for maden, og det har de forholdsvis stor erfaring med. De har nemlig været i byen siden 1921 - fire år efter man første gang kunne se revy i Helsingør. Så er du til stegt flæsk, kalveculotte eller smørrebrød?
Du kan selvfølgelig også stadig se revyen uden at spise først.
Menuen om fredagen er Slagter Baagøs lækre buffet som består af:
Helstegt kalveculotte
Slow cook filet af gris med friske krydderurter
Dagens salat
Spidskålsalat med soltørret tranebær, feta, bønner og mandler.
Små ovnbagte kartofler med timian
Flødebagte kartofler
Italiensk brød
Baagø sauce.
De tre ugentlige spilledage har nemlig tre forskellige retter. Prisen har fået et hak ned, men kvaliteten er stadig i top. Det er nemlig den lokale Slagter Baagø der står for maden, og det har de forholdsvis stor erfaring med. De har nemlig været i byen siden 1921 - fire år efter man første gang kunne se revy i Helsingør. Så er du til stegt flæsk, kalveculotte eller smørrebrød?
Du kan selvfølgelig også stadig se revyen uden at spise først.
Menuen om fredagen er Slagter Baagøs lækre buffet som består af:
Helstegt kalveculotte
Slow cook filet af gris med friske krydderurter
Dagens salat
Spidskålsalat med soltørret tranebær, feta, bønner og mandler.
Små ovnbagte kartofler med timian
Flødebagte kartofler
Italiensk brød
Baagø sauce.