Lad dine sanser forføre af magiske fortællinger fra en svunden tid til til en bouqet af velduftende retter lavet af Restaurant Holmegaard, når Holmegaard Værk inviterer til fællesspisning og fortællinger 1. torsdag i hver måned.
Julestemningen sænker sig over Holmegaard Værk, når vi - traditionen tro - samles om et klassisk julemåltid akkompagneret af sprøde historier, når Restaurant Holmegaard serverer flæskesteg med brune, hvide og franske kartofler, hjemmesyltet rødkål og flæskestegssovs, alt imens Museumsinspektør, Joachim Allouche, fortæller om julens glas. Hør blandt andet om nogle af Holmegaards produktioner af julepynt og julegaver. Fra en helt særlig snapse-julekalender til far, til julekugler og fusk i pauserne, hvor der blev blæst alt fra sutter til fugle og kander i alskens afskygninger.
Julestemningen sænker sig over Holmegaard Værk, når vi - traditionen tro - samles om et klassisk julemåltid akkompagneret af sprøde historier, når Restaurant Holmegaard serverer flæskesteg med brune, hvide og franske kartofler, hjemmesyltet rødkål og flæskestegssovs, alt imens Museumsinspektør, Joachim Allouche, fortæller om julens glas. Hør blandt andet om nogle af Holmegaards produktioner af julepynt og julegaver. Fra en helt særlig snapse-julekalender til far, til julekugler og fusk i pauserne, hvor der blev blæst alt fra sutter til fugle og kander i alskens afskygninger.