Lær at lave den rigtige mexicanske taco de carnitas med chili salsa. Tacoen er den mest ikoniske og populære mad i Mexico, men desværre har de fleste mennesker i verden en misforståelse af, hvad en rigtig taco er.
Den populære idé om en taco uden for Mexico er genfortolkningen af retten fra den amerikanske kultur, hvorfra Tex Mex mad opstår. En rigtig mexicansk taco er simpelthen en blød majs-tortilla med noget indeni, og en taco kan være noget så simpelt som en tortilla med lidt salt.
Der er milliarder slags tacos, da kombinationen af nye ingredienser kan gøre listen over tacos uendelig. Vi kan have fiske-tacos, kyllinge-tacos, veganske tacos, kød-tacos osv.
Chili salsa
En anden meget vigtig del af den mexicanske kulinariske verden er de krydrede og stærke saucer, der er lige så varierede som tacos. Saucen er den perfekte krone til en taco, for den rigtige sauce med det rigtige fyld hjælper med at få smagen frem. Saucernes smag og styrke afhænger af metoden til tilberedning af chili og typen af chili.
På denne lørdags-workshop skal vi lære at lave en af de mest lækre og repræsentative tacos i Mexico, og samtidig skal vi lære at lave saucer med forskellige typer chili og tilberedningsmetoder.
Se også:
Mexicansk madlavning
Alle mad- og bagekurser
Underviser: Guadalupe Viridiana Daniel Guzman
Hold: 421507.
Den populære idé om en taco uden for Mexico er genfortolkningen af retten fra den amerikanske kultur, hvorfra Tex Mex mad opstår. En rigtig mexicansk taco er simpelthen en blød majs-tortilla med noget indeni, og en taco kan være noget så simpelt som en tortilla med lidt salt.
Der er milliarder slags tacos, da kombinationen af nye ingredienser kan gøre listen over tacos uendelig. Vi kan have fiske-tacos, kyllinge-tacos, veganske tacos, kød-tacos osv.
Chili salsa
En anden meget vigtig del af den mexicanske kulinariske verden er de krydrede og stærke saucer, der er lige så varierede som tacos. Saucen er den perfekte krone til en taco, for den rigtige sauce med det rigtige fyld hjælper med at få smagen frem. Saucernes smag og styrke afhænger af metoden til tilberedning af chili og typen af chili.
På denne lørdags-workshop skal vi lære at lave en af de mest lækre og repræsentative tacos i Mexico, og samtidig skal vi lære at lave saucer med forskellige typer chili og tilberedningsmetoder.
Se også:
Mexicansk madlavning
Alle mad- og bagekurser
Underviser: Guadalupe Viridiana Daniel Guzman
Hold: 421507.