Efter en lang sommer er det tid til at få kornet i hus. Kom og kig med, når vi høster landsbyens spelt, rug- og hvedemarker på CO2-venlig måde ligesom i 1800-tallet.
I 1800-tallet dyrkede man selv sit korn på marken - rug til det grove hvedagsbrød og hvede til det fine brød - og det hele foregik på CO2-venlig måde.
Kom og se med, når vi svinger leen ligesom i 1800-tallet og høster med "en selvbinder" trukket af landsbyens heste, som man gjorde det lidt senere.....
Vi høster på Møllemarken (bag Møllen nr. 4).
I 1800-tallet dyrkede man selv sit korn på marken - rug til det grove hvedagsbrød og hvede til det fine brød - og det hele foregik på CO2-venlig måde.
Kom og se med, når vi svinger leen ligesom i 1800-tallet og høster med "en selvbinder" trukket af landsbyens heste, som man gjorde det lidt senere.....
Vi høster på Møllemarken (bag Møllen nr. 4).