Spring til indhold

Mortens Aften på Præstegaarden

Diverse: Gastronomi

Inden efteråret suser over i vinter, er det tid til Mortens Aften - en hyggelig tradition med god mad, varme i kinderne og dejligt nærvær med dem, vi holder af.

Søndag d. 10.november er det Mortens Aften og traditionen tro steger Lasse andesteg & laver god sauce, mens der tændes lys og vinproppen trækkes op af rødvinen i restauranten.

Menuen er klassisk - sådan skal det altså bare være...

Forret.

Smørristet, hjemmebagt toastbrød med stegte efterårssvampe fra skovene omkring Jyderup, friteret Vesterhavskugle med mayo & syltede græskar.

Hovedret.

Helstegt andesteg med hvide kartofler, brun sauce & hjemmelavet rødkål.

Hertil efterårssalat, halve æbler med ribsgelé & klassisk waldorfsalat.

Dessert.

Æbledessert med Præstegaardsæblerne.