I ankommer klokken 10 og sætter jeres børn af. Børnene går i gang med madlavningen umiddelbart efter og smager og sanser en masse. Klokken 13.30 inviteres I til en samlet frokost.
Sanselig madlavning på Frændekilde for børn: Lær at brug dine sanser i naturens køkken og inviter dine voksne på mad
Kom og oplev en dag fyldt med smag, duft og sanseindtryk på Frændekilde!
I dette 4-timers undervisningsforløb for børn i alderen 7-13 år vil deltagerne aktivere alle fem sanser - syn, hørelse, lugt, smag og følelse - gennem spændende madlavning over bål og naturoplevelser. Børnene får en dybere forståelse af, hvordan mad og natur spiller sammen og påvirker vores sanseoplevelser, mens de lærer at høste egne råvarer, tilberede lækre retter og opleve samspillet mellem krop, mad og miljø.
Forløbet omfatter sanseopdagelse i haven, hvor børnene selv plukker urter og grøntsager, samt hyggelig madlavning over åben ild. Undervejs vil de stifte bekendtskab med de fem grundsmage: surt, salt, bittert, stærkt og sødt, og lære hvordan disse smage kan bruges til at skabe velsmagende retter. Afslutningsvis inviterer børnene deres forældre til at nyde et fælles måltid, hvor de får mulighed for at smage på de lækre retter, som børnene har tilberedt.
Dette forløb giver børnene mulighed for at forbinde sig med naturen, lære nye færdigheder og anvende alle deres sanser på en sjov og lærerig måde.
Book nu, og giv dit barn en unik oplevelse i naturens køkken, og glæd dig til at blive forkælet med et lækkert måltid tilberedt af dit barn!
Sanselig madlavning på Frændekilde for børn: Lær at brug dine sanser i naturens køkken og inviter dine voksne på mad
Kom og oplev en dag fyldt med smag, duft og sanseindtryk på Frændekilde!
I dette 4-timers undervisningsforløb for børn i alderen 7-13 år vil deltagerne aktivere alle fem sanser - syn, hørelse, lugt, smag og følelse - gennem spændende madlavning over bål og naturoplevelser. Børnene får en dybere forståelse af, hvordan mad og natur spiller sammen og påvirker vores sanseoplevelser, mens de lærer at høste egne råvarer, tilberede lækre retter og opleve samspillet mellem krop, mad og miljø.
Forløbet omfatter sanseopdagelse i haven, hvor børnene selv plukker urter og grøntsager, samt hyggelig madlavning over åben ild. Undervejs vil de stifte bekendtskab med de fem grundsmage: surt, salt, bittert, stærkt og sødt, og lære hvordan disse smage kan bruges til at skabe velsmagende retter. Afslutningsvis inviterer børnene deres forældre til at nyde et fælles måltid, hvor de får mulighed for at smage på de lækre retter, som børnene har tilberedt.
Dette forløb giver børnene mulighed for at forbinde sig med naturen, lære nye færdigheder og anvende alle deres sanser på en sjov og lærerig måde.
Book nu, og giv dit barn en unik oplevelse i naturens køkken, og glæd dig til at blive forkælet med et lækkert måltid tilberedt af dit barn!