Spring til indhold

Pop up Osteria ved Sandø

Diverse: Gastronomi

Bocca che balla. Cibocca har en passion for den apuliske tradition, skabe produkter af høj kvalitet og dele dem med alle. I samarbejde med Sandø laver vi caféen til en osteria inspireret af regionen Puglia.

Vi har været i Syditalien og håndplukket et udvalg af sæsonens råvarer og vine.

Kom og vær med den 15. og 16. november til en hyggelig aften. Vi afholder kun dette arrangement i to aftener, så sørg for at reservere dit bord i god tid!

MENU

Antipasti pugliesi selezionati E pesce sott'olio

Udvalgte Apuliske antipasti og confiteret fisk

Verdura fritta

Friturestegte grøntsager

Ricottina con vincotto

Hjemmelavet ricotta med vincotto

Fave e cicoria

Hestebønner og cikorie

Molluschi, ceci e frigitelli con nduja

Muslinger, kikærter og frigitelli med nduja

Torta di olio d'oliva pugliese

Olivenoliekage

350,- pr person.